«Μάχες» τετράδας και παραμονής

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Α1, καθώς θα δοθούν «μάχες» για την τετράδα και την παραμονή. Δυνατές... προπονήσεις οι «αιώνιοι».Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Καβάλα, με τους «ερυθρόλευκους» να ευελπιστούν ότι θα συνδυάσουν τη νίκη με μία καλή εμφάνιση, ώστε να οδηγηθούν στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό,
διαθέτοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ικαρο Καλλιθέας στο ΟΑΚΑ, με τον Ομπράντοβιτς να φιλοδοξεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της επικείμενης «μάχης» με το αιώνιο αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο Περιστέρι, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ευελπιστεί ότι θα φτάσει ακόμα πιο... κοντά στην κατάκτηση της τρίτης θέσης, ενώ ο Αρης αντιμετωπίζει στο «Αλεξάνδρειο» την ΑΕΚ, που συνεχίζει να παλεύει για τη σωτηρία της.

Ο Ηλυσιακός υποδέχεται το Μαρούσι, με την ομάδα των Ιλισίων να καίγεται για βαθμούς στην προσπάθειά του για παραμονή, ενώ ο ουραγός Ηρακλής, φιλοξενεί στο άδειο «Ιβανώφειο» τον Πανιώνιο που διεκδικεί μία θέση στην οκτάδα.

Στο «Βενετόκλειο» της Ρόδου, ο Κολοσσός υποδέχεται τον Πανελλήνιο, με τους «θαλασσί» να έχουν δύο περισσότερους βαθμούς σε σχέση με τον αντίπαλό τους, την ώρα που οι «Ολυμπιονίκες» θέλουν μόνο νίκη αν θέλουν να ελπίζουν σε συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Α1

Ιβανώφειο (κθ) 17:00 Ηρακλής-Πανιώνιος Σχινάς-Σταματόπουλος-Γεωργιάδης (Μούστος-Παπαγεωργίου)
Αλεξάνδρειο 17:00 Άρης-ΑΕΚ Τανατζής-Σώμος-Ανδρικόπουλος (Γκάτζος)
ΚΓ Ιλισίων 17:00 Ηλυσιακός-Μαρούσι Σπυρίδωνος-Μπήτης-Ψαριανός (Αγγελόπουλος)
ΟΑΚΑ 17:00 Παναθηναϊκός-Ίκαρος Καλ. Ταβουλαρέας-Μητσόπουλος-Κοτσίμπος (Ντίνος)
ΔΑΚ Καλαμίτσας 17:00 Καβάλα-Ολυμπιακός Καρακατσούνης-Γκούμας-Δεσλής (Τζανίδης)
Βενετόκλειο 17:00 Κολοσσός Ρόδος-Πανελλήνιος Αναστόπουλος-Παπαπέτρου-Ξενικάκης (Κουνελές)
ΚΓ Περιστερίου 17:00 Περιστέρι-ΠΑΟΚ Γκόντας-Κορομηλάς-Κατραχούρας (Τασούλας)
Keywords
Τυχαία Θέματα