Δεν αλλάζουν οι τιμές...

Την Δευτέρα 23 Μαϊου θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά τα οποία θα παραμείνουν στις ίδιες τιμές με πέρυσι. Την Δευτέρα 23/5 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό. Οι τιμές θα είναι ίδιες με πέρυσι. Επίσης θα υπάρχει έκπτωση 10% σε όσους επιθυμήσουν να ανανέωσουν το διαρκείας
τους. Όπως αποφασίστηκε από τον Ολυμπιακό για να μπορέσει να αγοράσει κάποιος εισιτήριο διαρκείας είναι υποχρεωτική η ανανέωση της κάρτας μέλους του Ερασιτέχνη.
 
Παράλληλα η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16/5 και ώρα 13:00 στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, το πρώτο Grand Meeting των σχολών ποδοσφαίρου του, τα Camp 2011, αλλά και τις νέες συνθήκες  που δημιουργούνται στις υποδομές του συλλόγου μετά την ενοποίηση των αγωνιστικών τμημάτων με τις σχολές ποδοσφαίρου. Στην συνέντευξη Τύπου, εκτός των υπευθύνων της διοίκησης και της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, θα μιλήσει και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Όλαφ Μέλμπεργκ.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα