Δεν αλλάζει γνώμη ο Τζίγγερ

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αποφασισμένος να μην εμπλακεί ξανά στην διοίκηση της ομάδας του Παναθηναϊκό, να παραμείνει αποστασιοποιημένος και να συνεισφέρει μόνο οικονομικά, ενώ παραχωρεί όλο το πακέτο μετοχών του. Σύμφωνα με την «Sportday», ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αποφασισμένος να μην ασχοληθεί εκ νέου διοικητικά με τον Παναθηναϊκό και δεν αλλάζει την απόφαση του, παρόλο που είναι ο κάτοχος του 54% των μετοχών.

Αυτό που έκανε δηλαδή το περασμένο καλοκαίρι που βγήκε μπροστά, αποφάσισε να διοικήσει
και επέλεξε για πρόεδρο τον Νίκο Κωνσταντόπουλο δεν πρόκειται να επαναληφθεί φέτος.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, λένε πως «δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να αλλάξει απόφαση. Δεν πρόκειται να διοικήσει ούτε να ασχοληθεί ξανά διοικητικά με τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συνεισφέρει οικονομικά σε μια ΑΜΚ».

Αν τελικά δεν μπουν λεφτά από τους υπόλοιπους μετόχους στην ΑΜΚ τότε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα βάλει κάποια χρήματα τα οποία θα είναι είτε ένα εκατομμύριο ευρώ είτε 3 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αυτή θα είναι και η μόνη του εμπλοκή. Δεν θα διοικήσει και δεν θα ανακατευτεί καθόλου στις επιλογές τεχνικού διευθυντή και προπονητή, ενώ δεν θα συμμετάσχει και στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Όσον αφορά τις μετοχές του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ανοικτός σε κάθε ενδεχόμενο και φέρεται να συζητά και για μεταβίβαση όλου του πακέτου μετοχών του και όχι μόνο του 25%, αρκεί να υπάρξει επιχειρηματίας να βγει μπροστά και να αναλάβει τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα