Χιμένεθ: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο φινάλε, έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την τιμωρία της «Ένωσης»! Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ισπανού τεχνικού: «Ήταν ένα έντονο παιχνίδι και από τις δύο πολύ καλές ομάδες που έψαξαν την νίκη. Θετική αξιολόγηση της ομάδας μας. Είχαμε ένα καλό αντίπαλο, είχαμε τις ευκαιρίες μας και μερικές φορές περισσότερες. Στο τέλος του ματς θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Μπήκαμε νωρίς μπροστά στο σκορ, ελέγξαμε το κέντρο του γηπέδου αλλά μετά ισοφάρισαν
με ένα ανθρώπινο λάθος. Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλό παιχνίδι αλλά και εμείς. Με τάξη, ελαστικοί αμυντικά και επιθετικά. Κάθε μέρα βλέπει την ομάδα με μεγαλύτερη διάθεση να γίνεται καλύτεροι. Είναι κρίμα που τα ματς είναι συνεχόμενα γιατί υπάρχει μεγάλη κούραση. Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν απώλειες ποδοσφαιριστών».
  Αν την Κυριακή δεν κερδίσετε τον ΠΑΟΚ, τελειώνουν τα πλέι-οφ για εσάς; «Σίγουρα θα γίνονταν δύσκολα τα πράγματα. Αυτό με πονάει, με στεναχωρεί. Είχαμε μόνο ένα παιχνίδι εντός έδρας με τον Βόλο, δεν θα έχουμε στα άλλα τον κόσμο. Κάποιος πρέπει να μου εξηγήσει πως σε έναν τελικό κυπέλλου που εμείς δεν παίζαμε εντός έδρας, πέρα από την μεγάλη οικονομική ποινή, είμαστε υπαίτιοι για αυτό που έκαναν κάποιοι βάνδαλοι. Και αυτός μας στερεί την έδρα μας. Όλα αυτά κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο. Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που τα κάνουν. Να τους στερήσουν το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και εμείς θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Δεν θα έχουν την ίδια πίεση με αυτή που θα έχουμε εμείς στην Τούμπα».
Keywords
Τυχαία Θέματα