Μπράουν:«Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε»

02:21 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Μπόμπι Μπράουν μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με το Μαρούσι, την νίκη που κατέκτησαν οι «κίτρινοι» και πως αυτή προέκυψε μετά από την πολύ καλή μελέτη που είχε γίνει στον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος.Ο Μπόμπι Μπράουν μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Άρης fm» και αναφερόμενος στο ματς με το Μαρούσι τόνισε αρχικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Είχαμε δουλέψει πολύ καλά, μελετήσαμε το Μαρούσι και ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε επιθετικά και το πώς να σταματήσουμε τα ατού του. Εφαρμόσαμε τα όσα είχαμε πει και πήραμε τη νίκη.Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να περιορίσουμε
τον Μπάγκαριτς. Τον μελετήσαμε και τον αντιμετωπίσαμε σωστά κάνοντας καλή δουλειά πάνω του. Πετύχαμε μια νίκη που ήταν καθαρά αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς». Σχετικά με τα τελευταία λεπτά του αγώνα όπου η ομάδα του Άρη έριξε το ρυθμό της, υπογράμμισε: «Παρά την μεγάλη διαφορά που πήραμε ξέραμε ότι το Μαρούσι θα αντιδράσει, κάτι που έκανε. Είχαμε κτίσει όμως μια διαφορά ασφαλείας, είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δεν επιτρέψαμε στην αντίπαλη ομάδα να κάνει κάτι παραπάνω. Ήμασταν ομάδα και καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη και τη διαφορά».

Τέλος, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν έχουμε αγώνα το Σαββατοκύριακο. Έτσι θα έχουμε περισσότερο χρόνο να προπονηθούμε και να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα. Επίσης οι παίκτες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού θα έχουν το χρόνου να αναρρώσουν πλήρως. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και με οποιονδήποτε παίξουμε στα play offs δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα