«Μπλε»... κορυφή για Τσεχ

Οι οπαδοί της Τσέλσι επιβράβευσαν με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις του Πετρ Τσεχ φέτος, καθώς ο Τσέχος τερματοφύλακας ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης της Τσέλσι για τη σεζόν. Ο Τσεχ θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό με τις φετινές εμφανίσεις του και οι οπαδοί της Τσέλσι τον επιβράβευσαν με τον καλύτερο τρόπο. Περισσότεροι από 28.000 φίλοι των «μπλε» έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία, με τον Τσέχο να αναδεικνύεται καλύτερος παίκτης της Τσέλσι για τη σεζόν 2010-11.

«Έχω αγαπήσει
τον σύλλογο από την πρώτη ημέρα που άρχισα να παίζω εδώ. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι εδώ πριν καν έρθω εγώ. Είχαμε καλές χρονιές, άσχημες χρονιές, μέτριες χρονιές, όμως πάντα ένιωθα σαν στο σπίτι μου και γι' αυτό ανυπομονώ για αυτά που μου επιφυλάσσει το μέλλον εδώ», τόνισε ο 29χρονος τερματοφύλακας.

Την τριάδα των πρώτων σε ψήφους συμπλήρωσαν οι Μπράνισλαβ Ιβάνονοβιτς και Ντιντιέ Ντρογμπά, ενώ καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν για την Τσέλσι ψηφίστηκε ο Τζος ΜακΊκραν. Τέλος, ο Ραμίρες παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ των «μπλε» για το γκολ του απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα