Ασταμάτητη η Λιλ!

22:02 2/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η Λιλ επικράτησε εύκολα της Καέν και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο! «Κόλλησαν» Ρεν και Παρί απέναντι σε Οσέρ και Λοριάν αντίστοιχα, καθώς αμφότερα τα παχινίδι έληξαν 0-0.Συνεχίζει ακάθεκτη η Λιλ!

Η Λιλ ήταν για ακόμη μία φορά καταιγιστική στο «Μετροπόλ» και έφτασε άνετα στη νίκη επί της Καέν με 3-1, αν και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι γηπεδούχοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο9 μέρος
με τους Ζερβίνιο και Σόου σε μεγάλα κέφια. Κατάφεραν να προηγηθούν στο 29' με κεφαλιά του Σεντζού και ενώ νωρίτερα είχαν κερδίσει πέναλτι, με τον Μποσμέλ να νικάει τον Καμπάγ στο 26'. Στη συνέχεια ο Σόου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γάλλου τερματοφύλακα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν την εστία του Λαντρό όλες κι όλες δύο φορές... Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι «λιλουά» έκαναν το 2-0 με τον Αζάρ στο 61' και το 3-0 με τον Σόου στο 73'. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Γκαρσία έριξε ρυθμό και επέτρεψε στους «Καενέ» να μειώσουν στο 85' και να χάσουν και άλλες ευκαιρίες. Το τελικό αποτέλεσμα φέρνει τη Λιλ ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της Λιγκ 1!

Περισσότερα σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα