Αλ Φαγέντ: Αν δεν μπορείτε να εκτιμήσετε το άγαλμα του Τζάκσον, να πάτε στο δ...!

16:42 3/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Σκληρή επίθεση στους επικριτές του άσκησε ο πρόεδρος της Φούλαμ, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την κατασκευή του αγάλματος του Μάικλ Τζάκσον έξω από το Κράβεν Κότατζ. Ο Αλ Φαγέντ επέλεξε να κατασκευάσει ένα άγαλμα του θρύλου της ποπ μουσικής και στενού φίλου του, που έφυγε από την ζωή πέρυσι, έξω από το γήπεδο της Φούλαμ. Η κίνησή του όμως αυτή βρήκε αντίθετους τους οπαδούς της ομάδας, που διαφωνούν με την τοποθέτηση του αγάλματος.Μετά τα αποκαλυπτήρια του
αγάλματος του Τζάκσον την Κυριακή (03/04), ο Αλ Φαγέντ επιτέθηκε φραστικά σε όσους διαφωνούν με την απόφασή του: "Γιατί είναι παράξενο και αλλόκοτο αυτό που έκανα; Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί αντιδρά μια μερίδα των φιλάθλων μας.Αν δεν μπορούν να εκτιμήσουν το δώρο που τους κάνει ο πρόεδρός τους τότε να πάνε στο δ...! Δεν θέλω να τους δω να έρχονται στο γήπεδο, αν θέλουν μπορούν να υποστηρίξουν την Τσέλσι, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο αιγύπτιος επιχειρηματίας."Ας κάνει ό,τι θέλει!"
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Φούλαμ, Μαρκ Χιουζ, τόνισε ότι δεν είναι σε θέση να υποδείξει στον πρόεδρο του συλλόγου πώς να ενεργήσει και πρόσθεσε ότι ο Αλ Φαγέντ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει."Είναι δίκαιο για τον πρόεδρο, που έχει στηρίξει τόσα χρόνια την ομάδα και έχει δαπανήσει πάνω από 200 εκατ. λίρες για το συμφέρον του συλλόγου, να κάνει ό,τι θέλει. Ποιος είμαι εγώ που θα του πω όχι, αν πραγματικά γνώριζε προσωπικά τον Μάικλ Τζάκσον", ήταν τα λόγια του.
Keywords
Τυχαία Θέματα