Αποδεκατισμένη με Άρη η Ξάνθη

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί κόντρα στον Άρη την ερχόμενη Κυριακή η Skoda Ξάνθη, αφού από τους Ακρίτες θα απουσιάσουν... εφτά παίκτες!Συγκεκριμένα, στο τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στον Άρη, η Ξάνθη θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Μπόατεγκ, Κιντάνα, Βάλλα, Κωστούλα, Αντεφέμι και τους τραυματίες Τζάγκι και Γκσπούρνινγκ.

Όσον αφορά την προετοιμασία ενόψει Άρη, οι παίκτες των Ακριτών που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους Καβάλα ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης στη σημερινή προπόνηση, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα.
Την Τετάρτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, ημέρα που θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν, στις προπονήσεις ο Τζάγκι.
Keywords
Τυχαία Θέματα