«Δεν υπάρχουν Έλληνες για τον Ολυμπιακό...»


O Nικόλας Αλέφαντος τα λέει «μαγικά» και σχολιάζει την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο. Τι λέει για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τον Ουρτάδο αλλά και τους ξένους παικταράδες!«• Μην πιάνεστε κορόιδα και τρελαίνεστε, όσοι έχουν ζήσει το ποδόσφαιρο από μέσα ξέρουν πώς είναι αυτά τα ματς… Δεν κάνω κριτική σε αυτό το ματς, δεν υπήρχε αγώνας. Τι να κάνουμε τώρα, τις Κυρά Κατίνες θα κάνουμε; Δεν υπήρχε αγώνας ρε σας λέω. Και δεν θέλω να επεκταθώ…

• Έλειπαν βασικοί παίκτες, οι νέοι
που μπήκαν δεν είχαν ούτε τα φόντα, ούτε και το κέφι, το πάθος. Οι αντίπαλοι έτρωγαν σίδερα, έπαιζαν μια κατηγορία. Σαν να μην έγινε αυτό το ματς ήταν για εμένα, ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, να πάει ο κόσμος στη φιέστα να το χαρεί.

• Με τον Ποτουρίδη μην ασχολείστε, τα είχα πει από το ματς με τις Σέρρες… Δεν είναι να λέμε άλλα τώρα, καλύτερα για το παιδάκι να μην μιλάμε. Δεν είναι να το φάμε το παιδί…

• Σε γενικές γραμμές όμως δεν υπάρχουν νέοι Έλληνες για Ολυμπιακό, που όλο για νέους Έλληνες ακούω… Πόσες φορές σας έχω πει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ψάξει στο εξωτερικό να βρει παικταράδες και ότι αυτά με τους νέους Έλληνες θα μικρύνουν τον Ολυμπιακό.

• Τώρα το ενδιαφέρον είναι στα πλέι οφ, να δούμε ποιος θα πάρει τη δεύτερη θέση, ενδιαφέρον έχει και το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό, καθώς και ο Τελικός Κυπέλλου. Και βέβαια τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί είναι για εμένα το ζουμί.

• Ο Ολυμπιακός Βόλου πιστεύω ότι θα τον κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Όσο και να θέλει ο Παναθηναϊκός να χτυπήσει τον Μπέο και να μην είναι αδιάφορος, παικτικώς δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τον χτυπήσει. Είναι χάλια ο Παναθηναϊκός, μετά το ματς στο Καραϊσκάκη έγινε ο γνωστός Παναθηναϊκός όλης της σεζόν, με εξαίρεση μια αναλαμπή που είχε στα 3-4 ματς πριν το Καραϊσκάκη και στο Καραϊσκάκη. Κι ο Ατρόμητος δεν αποκλείω να κάνει έκπληξη στον Τελικό με την ΑΕΚ.

• Δεν είναι ομάδες αυτές να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό του χρόνου, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ, ούτε οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, τα ίδια βλέπω και για του χρόνου, δεν τις βλέπω να μπορούν να φτιαχτούν. Αν κάνει ο Μαρινάκης τις κινήσεις που πρέπει, θα πάρει και το νέο πρωτάθλημα και μάλιστα θα το πάρει από τον Οκτώβρη!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο «Αλέ».

Διαβάστε όλη την άποψη του Νίκου Αλέφαντου, μόνο στο katimagiko.gr!
Keywords
Τυχαία Θέματα