«ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΚΕ»

Ως γνωστόν, μετά τα τέλη Αυγούστου όταν και τραυματίστηκε, ο Κέβιν Χόφλαντ ετοιμάζεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στο σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο την ΕΝΠ, αλλά και στον αγώνα με αντίπαλο τη Σάλκε, οι οποίοι θα διεξαχθούν και οι δύο εντός έδρας, ο πρώτος στο ΓΣΖ και ο δεύτερος στο ΓΣΠ.

Ο Ολλανδός μετά την εγχείρηση στο γόνατο πριν από ένα περίπου μήνα από το Δρ. Ramon Cugat, τον ίδιο γιατρό που έκανε

την επέμβαση στον άσο της Μπαρτσελόνα, Αφελάι, πριν από μία εβδομάδα, ετοιμάζεται για την... επιστροφή του και είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει την ΑΕΚ έτσι ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της. 

"Επέστρεψα τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις", ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των "κιτρινοπράσινων" σε ΜΜΕ της πατρίδας του και πρόσθεσε:

"H επάνοδός μου στους αγωνιστικούς χώρους... κυλάει σε πολύ καλούς ρυθμούς και σύντομα θα μπορέσω να βοηθήσω την ΑΕΚ έτσι ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της. Ειδικότερα η αναμέτρηση με τη Σάλκε είναι πολύ ενδιαφέρουσα απ' όλες τις απόψεις. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και μπορούμε να έχουμε μαζί μας και τον παράγοντα... ζέστη, ωστόσο ο αντίπαλός μας δεν παύει να είναι μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι φυσικά η Σάλκε. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην Μπουντεσλίγκα. Ελπίζω ότι θα αγωνιστώ σ' αυτό το παιχνίδι, αφού το Σάββατο πιθανότατα θα πάρω μερικά λεπτά ως χρόνο συμμετοχής. Έχω αυτό το παιχνίδι στο μυαλό μου και μπορώ να παίξω εναντίον της Σάλκε. Πρέπει να περιμένω, αλλά θα κάνω τα πάντα για να δώσω το "παρών" μου".

ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΚΕ

ΑΓΩΝΙΑ... ΓΙΑ ΔΥΟ



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα