Τζάμπολ στο Final Four της Αδριατικής

Απόψε ξεκινά το Final Four της Αδριατικής Λίγκας, στη Χάλα Στόζιτσε της Λουμπλιάνας, με την Παρτιζάν να κοντράρεται στον πρώτο ημιτελικό με την Μπούντουτσνοστ, ενώ στον έτερο η Ολίμπια αντιμετωπίζει την Κρκα.«Μας περιμένει δύσκολο έργο. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε πολύ. Η Μπούντουτσνοστ μας κέρδισε φέτος στο Βελιγράδι και είναι μια ομάδα που έχει ίδιο στυλ
παιχνιδιού με εμάς. Όποιος βγάλει μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος, θα κερδίσει», τόνισε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Σερβίας (σ.σ κάτοχος του τίτλου), Βλάντε Γιοβάνοβιτς.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ολίμπια, Γιούρι Ζντοβτς, σημείωσε: «Έχουμε ένα σλοβένικο ντέρμπι. Παίζουμε στο γήπεδό μας, γεγονός που μας γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά μας δίνει και έξτρα κίνητρο. Ναι, δεν το κρύβουμε, θέλουμε το τρόπαιο. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, κόντρα σε μια ομάδα πολύ πειθαρχημένη».

Ο τεχνικός της Κρκα, Αλεξάνταρ Τζίκιτς, υπογράμμισε: «Αξίζαμε να φτάσουμε ως εδώ. Γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε και δεν έχουμε τον παραμικρό φόβο. Χωρίς άγχος θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον τελικό».

Σημειώνεται ότι για το Final Four της Αδριατικής, αναμένονται στη Λουμπλιάνα αρκετοί σκάουτερ ομάδων του ΝΒΑ...
Keywords
Τυχαία Θέματα