Άνοιξε ο δρόμος για Σωκράτη!

Τη συναίνεση των ανθρώπων της Μίλαν εξασφάλισε ο Έλληνας αμυντικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος για ενδεχόμενο δανεισμό του, και πλέον στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν κίνηση για την απόκτησή του!Πώς και πώς περίμεναν στον Ολυμπιακό να ανάψουν... «πράσινο» οι άνθρωποι της Μίλαν σχετικά με την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τους «ροσονέρι» υπό τη μορφή δανεισμού, κάτι που τελικά έγινε τις τελευταίες ώρες και ο
νεαρός Έλληνας αμυντικός εξασφάλισε τη συγκατάθεση από τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου αν έρθει πρόταση από άλλη ομάδα.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα ο Πρωταθλητής, η Μίλαν είναι πλέον διατεθειμένη να παραχωρήσει τον «Sokratis» μόνο υπό τη μορφή δανεισμού, εξέλιξη που χαροποιεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αφού ο Έλληνας αμυντικός είναι από τους πιο αξιόπιστους στόχους για το κέντρο της άμυνας.

Παράλληλα και ο ίδιος ο Παπασταθόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε τονίσει πως θα γυρνούσε στην Ελλάδα μόνο για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, τις επόμενες μέρες να υπάρξει συνάντηση των Πειραιωτών με την πλευρά του παίκτη, ώστε να γίνουν γνωστές οι προθέσεις και των δύο αλλά και να ξεκαθαριστεί κατά πόσον είναι εφικτή μια τέτοια μεταγραφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα