Ανεβάζουν ρυθμούς στην Εθνική

Στην Αθήνα μεταφέρονται οι αγώνες του World League για την Εθνική πόλο των γυναικών, που θα κάνει τις επόμενες μέρες προπονήσεις στο Ζάππειο, μέχρι την έναρξη του Β’ γύρου. Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για την Α’ προκριματική φάση, χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία, κάτι που «πλήρωσε», αφού επέστρεψε από την πρωτεύουσα της Καταλονίας με απολογισμό δύο ήττες (από Μεγάλη Βρετανία και Ουγγαρία)
και μία νίκη (κόντρα στην Ισπανία).

Δεδομένου ότι το πρωτάθλημα της Α1 ολοκληρώθηκε, ο Γιώργος Μορφέσης και οι αθλήτριές του θα έχουν από εδώ και στο εξής όλο το χρόνο μπροστά τους, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για το μεγάλο ραντεβού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Σανγκάης το καλοκαίρι.

Ο β΄ γύρος του World League θα διεξαχθεί το τριήμερο 20-22 Μαΐου στον Άλιμο και μέχρι τότε η Εθνική θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάποιες προπονήσεις. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε συνολικά 25 παίκτες, που θα συγκεντρωθούν την Τρίτη (17/5) στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου.

Πρόκειται για τις Αντωνάκου, Ψούνη, Αβραμίδου, Μανωλιουδάκη, Πενταράκη (Ολυμπιακός), Λιόση, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Τσουκαλά, Μελιδόνη, Κούβδου, Ασημάκη, Λαρά (Βουλιαγμένη), Χρ. Διαμαντοπούλου, Αλεξάκη, Κότσια (Πανιώνιος), Τζίμα, Γούλα, Μαργ. Πλευρίτου, Μαρ. Φλώρου (Ηρακλής), Αγγ. Βασιλακοπούλου, Βασ. Διαμαντοπούλου (Νηρέας Χαλανδρίου), Σολανάκη, Παπαϊωάννου (ΝΕ Πατρών), Χαραλαμπίδου (Τρίτων Αμαρουσίου).

Η βαθμολογία (Σε 3 αγώνες)
Ισπανία (40-31) 6   
Ουγγαρία  (38-37) 5   
Ελλάδα (32-33) 4   
Μ. Βρετανία (30-39) 3
Keywords
Τυχαία Θέματα