Ανατροπή... κορυφής και ξύλο!

23:06 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Το… δώρο από την Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια δεν ήρθε, η Κροατία έκανε τεράστια ανατροπή σε ένα δίλεπτο (2-1) και βρέθηκε ξανά στην κορυφή. «Εμφύλιος» με τραυματισμούς και συλλήψεις στο Σπλιτ.
 

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσπάθησε να κάνει ένα μεγάλο «δώρο» στην Ελλάδα, η Γεωργία βρέθηκε κοντά σε μια μεγάλη νίκη στο Σπλιτ,
αλλά ένα καταστροφικό δίλεπτο έφερε ανατροπή (2-1) και… κορυφή για την Κροατία, γεγονός που κάνει ακόμα πιο κρίσιμο τον αγώνα της Εθνικής μας με την Μάλτα. Ο Γεωργιανός τεχνικός παρουσίασε για ακόμα ένα ματς μια σκληροτράχηλη ομάδα, με διπλή άμυνα ζώνης που «έπνιγε» τον αντίπαλο και σε μια από τις λίγες «επισκέψεις» της κατάφερε να… παγώσει τους γηπεδούχους. Ο Κανκάβα στο 17’ με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ και κάπου εκεί οι Γεωργιανοί έγιναν ακόμα πιο… αμυντικοί. Οι Κροάτες δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους και το α’ μέρος… έφυγε χωρίς την τεράστια ευκαιρία.
Στην επανάληψη, ο Μπίλιτς έκανε την ομάδα πιο επιθετική, ο Κάλινιτς με την είσοδο του στο 46’ άλλαξε τα… δεδομένα, ο Εντουάρντο στο 60’ έστειλε… μήνυμα με το δοκάρι που είχε, όμως ο Κετσπάγια τα… αγνόησε! Η Κροατία είχε κλείσει τη Γεωργία στην περιοχή της και σφυροκοπούσε και στο 76’ ο Μάντζουκιτς κατάφερε να ισοφαρίσει. Το… καταστροφικό δίλεπτο ολοκληρώθηκε με το γκολ του Κάλινιτς στο 78’, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην κορυφή με 13 βαθμούς, δύο περισσότερους από την εθνική μας, ενώ οι Γεωργιανοί ουσιαστικά αποκλείστηκαν…

Κροατία (Σλάβεν Μπίλιτς): Ρούνιε, Σίμουνιτς, Τσόρλουκα, Πράνιτς, Βουκόγεβιτς (71΄ Ντουϊμοβιτς), Εντουάρντο, Μόντριτς, Σρνα, Μάντζουκιτς, Πέρισιτς (71΄ Κλάσνιτς), Γέλαβιτς (46΄ Κάλινιτς)
Γεωργία (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Σαλουκβάτζε, Χουμπούτια, Καλάτζε, Γκριγκαλάβα, Κάσια (80΄ Ανανίτζε), Κανκάβα, Κβιρκβέλια, Ιασβίλι (62΄ Νταουσβίλι), Χιζανισβίλι, Σιράτζε (56΄ Ντβαλίσβίλι)
Keywords
Τυχαία Θέματα