Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής βόλεϊ στην Ολλανδία

23:01 3/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών ενόψει των δυο αναμετρήσεων με την Ολλανδία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών ενόψει των δυο αναμετρήσεων με την Ολλανδία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ.Τα απρόοπτα για την ελληνική αποστολή συνεχίστηκαν, αφού η προπόνηση άρχισε με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών, μιας και το λεωφορείο που μετέφερε τα μέλη της στο κλειστό γυμναστήριο του Λέικ (περίπου 15 χιλιόμετρα
μακριά από το Χρόνιγκεν όπου διαμένει), κόλλησε στην κίνηση λόγω αυτοκινητιστικού ατυχήματος.Ο Αλέκος Λεώνης και ο Σωτήρης Δρίκος έριξαν το βάρος στην τακτική προκειμένου οι παίκτες να είναι σε θέση το Σάββατο να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο απέναντι στους οράνιε, την πιο δυνατή και έμπειρη ομάδα του Β' ομίλου.Δηλώσεις προπονητών:
Αλέκος Λεώνης: "Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα πολύ καλύτερη απο την Αυστρία και περιμένω απο τους παίκτες μου να το δουν ως πρόκληση. Οπως έχουμε επισημάνει από την αρχή, δεν υπάρχει άγχος ούτε πίεση και ελπίζω να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό".Εντουϊν Μπένε: "Τα παιχνίδια αυτά αποτελούν πρόκληση τόσο για εμάς όσο και για την Ελλάδα. Στα ματς της πρώτης αγωνιστικής δεν παίξαμε σε υψηλό επίπεδο, καθώς μας έλειπαν σημαντικοί παίκτες. Και οι δυο ομάδες έχουν αλλαγές στο ρόστερ τους.Εχουν αλλάξει πρόσωπα σε νευραλγικές θέσεις. Από μας λείπουν παίκτες που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα και μας είναι πολύτιμοι και γι' αυτό η απόδοσή μας δεν είναι σταθερή. Υπολογίζουμε την αντίπαλό μας, γιατί κι αυτή έχει νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, που δένουν με την εμπειρία των παλαιότερων και μπορεί να μας προκαλέσει πολλά προβλήματα εάν την υποτιμήσουμε.Αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες είναι ισοδύναμες. Νομίζω οτι τα δυο παιχνίδια με την Αυστρία στην πρεμιέρα δεν ήταν αντιπροσωπευτικά των δυνατοτήτων της ελληνικής ομάδας, αφού δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση, έχοντας απέναντί της μία πιο αδύναμη απο αυτή ομάδα".
Keywords
Τυχαία Θέματα