Ανακοίνωσε Ζιλμπέρτο η Γκρέμιο!

Μία μόλις μέρα μετά το αντίο του Ζιλμπέρτο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, η Γκρέμιο ανακοίνωσε την απόκτησή του για ενάμιση χρόνο! Ο Βραζιλιάνος θα μεταβεί στην πατρίδα του για τις ιατρικές εξετάσεις και θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Γκάμπριελ! Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γκρέμιο (φωτό), ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι πλέον παίκτης των «τρικολόρ».
Ο Βραζιλιάνος θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό και την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στην πατρίδα του προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αυτό θα έχει διάρκεια 18 μηνών και πλέον ο Ζιλμπέρτο θα ενισχύσει την προσπάθεια της Γκρέμιο για επιστροφή στον θρόνο της Βραζιλίας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο έμπειρος μέσος επικοινώνησε την Κυριακή το βράδυ με τον πρόεδρο του συλλόγου, Πάολο Οντόνε, και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ότι θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην χώρα του.

«Είναι ένα σούπερ επαγγελματίας, ένα εξαιρετικό πρόσωπο και βέβαια ηγέτης. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτόν, έχει παίξει δέκα χρόνια στην Ευρώπη, ήταν και αρχηγός στην Βραζιλία. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και η δέσμευση μας είναι πως η ομάδα θα ενισχυθεί», ήταν τα λόγια του Οντόνε.
Keywords
Τυχαία Θέματα