Άλλοι ταξί, άλλοι τα...ξύνουν

00:25 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Τα κίτρινα ταξί, το πράσινο... ξυστό, το… ντου στον Ντουντού, το κρυμμένο μπουκάλι του Ετό. Το gazzetta σχολιάζει τα σημαντικότερα γεγονότα της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος-υπνοσεντόν!Μετά από ένα καυτό δεκαήμερο όπου το φουκαριάρικο μπάσκετ έγινε πρώτο θέμα εξαιτίας των χορταστικών αγώνων, ανεξάρτητα νικητών και ηττημένων, ήθελε μεγάλο κουράγιο για να αντέξεις τόση μπάλα…

Η πραγματικά
αξιέπαινη προσπάθεια της NOVA να συνδεθεί με όλα τα γήπεδα φαινόταν ένα δυνατό χάπι για την αϋπνία. Τελικά, στο 29ο λεπτό άνοιξε το σκορ στην 28η αγωνιστική και τιναχτήκαμε λες και μας χτύπησε ρεύμα… Γκολ; Τι λες τώρα… Πάμε να δούμε τα best of μιας αγωνιστικής που ξεχώρισε περισσότερο για τα εξωαγωνιστικά και λιγότερο για όσα έγιναν στο χορτάρι…

•    Η κίνηση των Οριτζιναλίστας να υποχρεώσουν τους παίκτες της ΑΕΚ να πάρουν ταξί έγραψε ιστορία. Αρνητική; Όπως το πάρει κανείς. Ήταν όμως ένα ωραιότατο καψώνι που άξιζαν οι ποδοσφαιριστές της. Πολύ ωραιότερο από το να έσπαγαν πούλμαν ή να βιαιοπραγούσαν. Μια ένδειξη ότι τα μυαλά των οπαδών μπορούν να παράγουν και καλές ιδέες και πετυχαίνουν να συζητηθούν και παράλληλα να θίξουν τον εγωισμό των παικτών.

•    Ταρίφα έκοψε και ο Γκαλίνοβιτς στο Καραϊσκάκη. Κορυφαίος γκολκίπερ στο φετινό πρωτάθλημα αλλά, χωρίς να ευθύνεται είναι η αλήθεια, πάλι με τρία στην πλάτη έφυγε.

•    Με κορυφαίο τον Κοτσόλη, ο Παναθηναϊκός… απέδρασε από τις Σέρρες με το φτωχό 1-0. Η απόκρουσή του στην κεφαλιά του Πάρκερ βάζει υποψηφιότητα για τις καλύτερες της χρονιάς. Μήπως θα προβληματίσει κανέναν; Αφού οι παίκτες τα ξύνουν, οι προπονητές βαριούνται και οι μέτοχοι έχουν καλύτερες δουλειές: Πώς θα βγάλουν καλύτερα ο ένας το μάτι του άλλου!

•    Όσο καλή μπάλα παίζει ο Ολυμπιακός άλλο τόσο έχει χαθεί στο επικοινωνιακό κομμάτι. Στο Καραϊσκάκη πάει για το 15/15, στο θέμα Βαλβέρδε θυμίζει τη θάλασσα που παθαίνουν οι αντίπαλοί του εκεί μέσα. Δεν χρειάζεται να ψάχνει κανείς πίσω από τις λέξεις: Η δήλωση του Μώραλη «δεν θέλω να απαντήσω σε ερωτήσεις επί του θέματος», απαντάει από μόνη της για το πόσο ξεκάθαρο είναι το θέμα του συμβολαίου του.

•    Χαρά των ουραγών ο Παναθηναϊκός. Ο καημένος Πανσερραϊκός ήταν ο μόνος – από τους τρεις τελευταίους της βαθμολογίας - που δεν είχε πάρει πόντο από τους πράσινους αν και το άξιζε στο ΟΑΚΑ. Πήρε τρεις και μάλιστα με ένδυμα περιπάτου. Κι ο Παναθηναϊκός απέναντι σε Τρίπολη, Λάρισα, Σέρρες πέτυχε το ακατόρθωτο: Να μην βάλει ούτε γκολ, να έχει 1-2 ευκαιρίες και στα τρία ματς μαζί! Κόντρα σε αυτές τις τρεις ομάδες έχασε ως τώρα 10 βαθμούς. Πόση είναι η διαφορά με τον Ολυμπιακό; Πάνω κάτω… τόση!

•    Κράξιμο σε εν ενεργεία παίκτη του Ολυμπιακού από την αναγγελία της 11άδας είχε καιρό να πέσει. Το φραστικό… ντου εισέπραξε ο Ντουντού που παίζει λίγο, μιλάει πολύ κι αμείβεται ακόμα περισσότερο. Δεν δέχεται και μειώσεις, λέει κιόλας ότι έχει δίκιο ο Σισέ και… πίστευε ότι αντέχεται τόση ειλικρίνεια; Του έστελνε καιρό τα μηνύματα η διοίκηση αλλ
Keywords
Τυχαία Θέματα