«Αφήνουμε καταστάσεις και μετά το μετανιώνουμε»

Την απογοήτευσή του για τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Ιβανώφειο από τους οπαδούς του Ηρακλή φρόντισε να εκφράσει ο Γιάννης Δαμιανίδης, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης να τονίζει ότι οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να μην συνεχίσουν το παιχνίδι.Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ
Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Aris FM» για τις σκηνές... ντροπής στο Ιβανώφειο τόνισε αρχικά: «Εμείς τα γνωρίζαμε αυτά που έγιναν και για αυτό ζητήσαμε την παρουσία εισαγγελέα. Εξέδωσε και ανακοίνωση ο Ηρακλής στην οποία απαντήσαμε.

Πιστεύω πως η απάντηση μας τα λέει όλα. Πάντα δυστυχώς αφήνουμε κάποιες καταστάσεις και δημιουργούνται πράγματα που μετανιώνουμε. Αυτό σκέφτονται οι άνθρωποι του Ηρακλή αυτή τη στιγμή».

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Θα μπορούσαμε να βασιστούμε στο άρθρο του κανονισμού και να μην συνεχίσουμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες παρά τη σκέψη που υπήρχε να μην παίξουν, βγήκαν και αγωνίστηκαν.

Ο Αρης ήταν καλύτερος. Δεν έχουμε με κανένα ούτε αντιζηλία ούτε μίσος, ούτε φθόνο. Εμείς θέλουμε να παίζουμε σε συνθήκες σαν αυτές που υπάρχουν Αλεξάνδρειο».
Keywords
Τυχαία Θέματα