Warriors: Αλλάζουμε θέση, όχι μυαλά!

19:02 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η άνοδος του Παναιτωλικού στην Σούπερ Λίγκα μετά από 34 χρόνια φέρνει και μια ιστορική αλλαγή στην εξέδρα όσο αφορά τον χώρο που θα καταλαμβάνουν πλέον οι οργανωμένοι, τα διαρκείας των οποίων κυκλοφόρησαν! Μέχρι και την λήξη του φετινού πρωταθλήματος, εδώ και πολλά-πολλά χρόνια η θέση των οργανωμένων ήταν στο κέντρο της «μικρής» εξέδρας. Από το νέο πρωτάθλημα όμως αλλάζουν θέση καθώς θα κάθονται πίσω από το ένα τέρμα στο υπό κατασκευή πέταλο. Πάντως όπως τονίζουν χαρακτηριστικά και με νόημα, αυτό που αλλάζει είναι η θέση τους στο γήπεδο και όχι τα… μυαλά και η αγάπη για τον Παναιτωλικό. Παράλληλα
οι Warriors κάνουν γνωστό ότι ξεκίνησε και η διάθεση των συνδεσμιακών διαρκείας που θα κοστίζουν 170 ευρώ, ενώ δεν ξεχνούν και την… δικαστική περιπέτεια της ομάδας με παλιούς παράγοντες της! Αναλυτικά η ανακοίνωση των Warriors αναφέρει τα εξής: «Ξεκινούν οι εγγραφές και η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 6, για το μεγάλο πανηγύρι της ερχόμενης σεζόν. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 170 Ευρώ και σε πρώτη φάση θα διατίθενται μέχρι τις 15 Ιουλίου. Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής μπορεί κανείς με προκαταβολή να ‘’κλείσει’’ το διαρκείας του. Η διάθεση τους θα γίνεται από τα γραφεία του συνδέσμου, Μπαϊμπά 30 (εντός στοάς) κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη και ώρες 7 με 10 μ.μ.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΘΕΣΗ, ΟΧΙ ΜΥΑΛA.

Υ.Γ. Οι ‘’κύριοι’’ Γιαννάκης, Αντωνόπουλος και Σαράκης δεν ένιωσαν ούτε το ελάχιστο από την ΙΣΤΟΡΙΑ του ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Ας σκεφτούν πολύ καλά πως θέλουν να τους αντιμετωπίζουν στο Αγρίνιο και την επόμενη μέρα».    

 
Keywords
Τυχαία Θέματα