Διπλό «χτύπημα» η Μπεσίκτας

19:02 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σίντνεϊ από την Μπενφίκα για τον επόμενο χρόνο, ενώ έχει συμφωνήσει σε όλα και με τον Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπεσίκτας έχει... ανοίξει δουλειές με τον γνωστό μάνατζερ Ζόρζε Μέντες και μετά τις μεταγραφές των Ούγκο Αλμέιδα, Σιμάο και Μανουέλ Φερνάντες τον περασμένο Ιανουάριο, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί ο Πορτογάλος.

Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Σίντνεϊ από την Μπενφίκα. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει
την καριέρα του στην Μπεσίκτας, ενώ το ύψος της οψιόν αγοράς του δεν έγινε γνωστό.

Οι «μαυραετοί» βρίσκονται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς τα έχουν βρει σε όλα μαζί του, ενώ αναμένεται και η τελική συμφωνία με τους Μαδριλένους. Η ισπανική ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή, καθώς θέλει να ελευθερώσει τουλάχιστον μία θέση ξένου. Ο δανεισμός του για έναν χρόνο μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τελείωσε τη σεζόν με 8 γκολ σε 34 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. 
Keywords
Τυχαία Θέματα