Ο Σισέ πάει σινεμά!

Όταν πήγαινα, εκείνα τα μακρινά τα χρόνια, στη σχολή, σαν όλα τα μοντέλα κι εγώ που πλέον δηλώνουν ότι θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι, μας έλεγαν πως δεν πρέπει ποτέ να ξεκινάμε ένα κείμενο με χρονικό προσδιορισμό. Το είπα καλά, δασκαλίτσα; Αφού, λοιπόν, ολοκλήρωσα την πρώτη πρόταση, μπορώ να περάσω σε αυτό που πραγματικά θέλω να πω. Σήμερα, η Λόλα θέλει να φιλοσοφήσει. Μπορεί να φταίει ο καιρός, μπορεί η άνοιξη, μπορεί οι Άγιες Μέρες που έρχονται, μπορεί η παρέα που μεγαλώνει, μπορεί και οι περίπου 15 ηλικιωμένοι που παραλίγο
να πατήσω την ώρα που έψαχνα να παρκάρω.Βρε χρυσοί μου, βρε γλυκοί μου άνθρωποι, πηγαίνετε από το πεζοδρόμιο! Μετά παραπονιέστε που παρκάρουμε στα πεζοδρόμια και δίκιο έχετε!! Αν όμως δεν ήμουν συνέχεια στο σταμάτα-ξεκίνα, θα είχα σπάσει ρεκόρ στο point system και θα περνούσα στην επόμενη πίστα, όπου πρέπει να πετύχεις τη σούπερ γιαγιά! Άσε που σταμάτα-ξεκίνα συνέχεια μ’ έπιασε ένας πόνος στο πόδι μου και δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να έχουμε σωματικά προβλήματα. Ψυχικά έχουμε πάντα, όπως γνωρίζουν οι δύο φιλενάδες μου και θα μάθουν σύντομα και οι υπόλοιπες.

Ορίστε, πήρα φόρα και ξέχασα τη φιλοσοφία μου. Α, ναι!! Όταν δεν μπορείς να είσαι όσο καλά θες με έναν άνθρωπο, οφείλεις να βρεις τον τρόπο να είσαι καλά χωρίς εκείνον. Κι αφού απέτυχες στο ένα, επιβάλλεται να επιτύχεις στο δεύτερο! Αυτά είχα να σας πω για τη φιλοσοφία της ημέρας κι αν σκέφτεστε ότι το λέω για τον Λαζαράκο, πολύ καλά κάνετε! Κι ας είναι στον κόσμο του, εκεί με τα πουκαμισάκια που φοράει και νομίζει πως είναι και ωραίος!!! Οχ, τα θυμήθηκα τώρα, θα βάλω τις φωνές και χωρίς τον Wes Craven για σκηνοθέτη!

Scream IV!

Ήμουνα νια και γέρασα… Μαζευόμασταν όλη η παρέα για να πείσουν τη Λόλα να δει θρίλερ. Να, καλή ώρα τώρα: Να πληρώσετε να πάμε όλες μαζί στο cinema και στην gold class αν γίνεται γιατί ο (ξέρετε ποιος) της Λόλας δεν περιορίζεται σε κάτι λιγότερο. Τι νομίζετε πως έκανε ο Τζιμπρίλ Σισέ; Αν και μετά τις δηλώσεις περί πτώχευσης, πολύ φοβάμαι ότι το είδε σε απλή αίθουσα ο Γάλλος επιθετικός, γιατί έρχονται δύσκολες εποχές. Ο σουπερστάρ του Παναθηναϊκού, που πολύ αγαπάει η φιλενάδα μου η ΚΑΝΕΛ και σίγουρα ονειρεύεται να ήταν τα νάτσος που κρατάει στο χέρι του, βρέθηκε χθες σε ένα από τα πολυσινεμά Odeon για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του «Scream 4».

Τώρα, αυτό το έργο θα μοιάζει λογικά με τα τρία προηγούμενα, με πολλές περισσότερες ρυτίδες κι ένα διαζύγιο να έχει μεσολαβήσει. Χα! Καλά που το θυμήθηκα!!! Είναι τυχαίο νομίζετε που ο Τζιμπρίλ πήγε Τετάρτη στο σινεμά;;; Αν σκεφτείτε τις προσφορές που υπάρχουν, μάλλον όχι. Να δείτε που θα πλήρωσε ο άλλος κύριος της φωτογραφίας, γιατί στον πολυμετοχικό δεν έβρισκαν τρόπο να μοιράσουν τα έξοδα του εισιτηρίου. Κοντά στα 10 ευρώ έχει πάει, δεν είναι και λίγα! Ο Γιάννης έπρεπε βάσει του 30% να βάλει τα τρία, αλλά αρνήθηκε να τα πληρώνει όλα αυτός, ο Θανάσης έχει κανονίσει να πάει την ομάδα μπάσκετ στο σινεμά, ο Ανδρέας έστειλε επιστολή με την οποία ξεκαθαρίζ
Keywords
Τυχαία Θέματα