O Daniel Tzvetkoff είναι «τελειωμένος»

Το όνομα Daniel Tzvetkoff δεν τον γνωρίζαμε μέχρι την Μαύρη Παρασκευή όταν και μάθαμε ότι ήταν ο άνθρωπος που έφτιαξε και γκρέμισε το online poker. Ήταν η ιδιοφυία των υπολογιστών  που δημιούργησε ιστοσελίδες- βιτρίνες και ξέπλενε εκατομμύρια δολάρια.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, στο «κόλπο» ήταν και τα μεγαλύτερα online poker rooms τα οποία τώρα αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες.
Τι ήταν, όμως, αυτό που οδήγησε τον Tzvetkoff στην καταστροφή και μαζί του βούλιαξε και τις μεγάλες διαδικτυακές εταιρίες πόκερ;Όσο και αν ακούγεται περίεργο, η σημερινή κατάσταση του online poker οφείλεται στην απληστία και στις «ακριβές» συνήθειες ενός μόλις ανθρώπου. Του Daniel Tzvetkoff. Στα 25 του, ο Αυστραλός, είχε τα πάντα. Είχε αγοράσει μία έπαυλη που κόστιζε $28,000,000 (φωτο δεξιά), ένα γιοτ αξίας $7,500,000, έδωσε $3,000,000 για να αγοράσει ένα μπαρ (φωτο αριστερά), ενώ η περιουσία του εκείνη την περίοδο ανερχόταν στα $80,000,000.Ο Tzvetkoff ζούσε μία πολύ ακριβή ζωή και το μόνο χόμπι ήταν να ξοδεύει χρήματα συνεχώς και να αγοράζει ό,τι θέλει. Επίσης, παρόλο που έβγαζε πολλά χρήματα δεν του άρεζε που οι εταιρίες για τις οποίες δούλευε έβγαζαν πολλά περισσότερα, χρησιμοποιώντας το μυαλό του.Ένα χρόνο μετά, ο Tzvetkoff δεν είχε τίποτα. Αλλά δεν τον ένοιαζε καθώς μπορούσε να τα ξαναβγάλει. Πλέον, όμως, είχε αλλάξει τακτική και άρχισε να παίρνει εκατομμύρια δολάρια από τις εταιρίες πόκερ για να πληρώσει την ακριβή του ζωή στο Las Vegas, ενώ είχε καταχραστεί και πολλά εκατομμύρια από την δική του εταιρία, με τον συνεργάτη του Sam Sciacca να τον μηνύει, ζητώντας $100,000,000.Η ακριβή ζωή χωρίς μέτρο που έκανε ο Tzvetkoff τον οδήγησε στην καταστροφή, ενώ πέρσι τον Ιανουάριο ήταν χρεοκοπημένος. Ο Tzvetkoff συνέληφθη πέρσι και αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης 75 ετών, κάτι το οποίο τον οδήγησε να μπει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και να «καρφώσει» τις μεγάλες διαδικτυακές εταιρίες πόκερ, φτάνοντας το online poker στην σημερινή κατάσταση.Τέλος, όποιος μπαίνει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, μετά την δίκη αλλάζει όνομα και το FBI τον στέλνει να μείνει σε μία τοποθεσία που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν. Αυτό σημαίνει πως ο Tzvetkoff δεν θα μπορέσει να επιστρέψει ξανά στην Αυστραλία για να δει τους δικούς του, με τους φίλους του να τον χαρακτηρίζουν «τελειωμένο».PokerUnion.gr
www.pokerunion.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα