Ντενίζ Μπαϊκαρά στο sport.gr: Να κερδίσουμε τους τρεις "τελικούς" που έχουν απομείνει και να γιορτάσουμε στο τέλος μαζί με τον κόσμο την άνοδο

Την αισιοδοξία του ότι τελικά ο Παναιτωλικός θα πάρει την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, εξέφρασε με αποκλειστικές του δηλώσεις στο sport.gr ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου, Ντενίζ Μπαϊκαρά. Ο 27χρονος μέσος μίλησε ακόμη για την ευρεία νίκη των "καναρινιών" επί του Ιωνικού με 4-0, όπως και για το κρίσιμο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τούρκος άσος του Παναιτωλικού:Για το νικηφόρο ματς με τον Ιωνικό:
"Είναι πολύ σημαντικό για εμας που πήραμε την νίκη και μάλιστα
με τόσο καλή εμφάνιση, έπειτα από τρία συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα. Μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ ηρεμήσαμε και μπορέσαμε να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα".Για το αν υπάρχει άγχος ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος:
"Οπωσδήποτε υπάρχει πίεση, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Μερικοί συμπαίκτες μου που δεν είναι τόσο έμπειροι έχουν άγχος. Εχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς, τους οποίους πρέπει να κερδίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.Ωστόσο έχουμε πολύ καλή ομάδα και η διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχουμε από τον τρίτο ΟΦΗ δεν καλύπτεται εύκολα μέσα σε τρεις αγωνιστικές. Πρέπει να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας σαν σύνολο στα παιχνίδια που έχουν απομείνει, ώστε στο τέλος να γιορτάσουμε την άνοδο μαζί με τον κόσμο μας".Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό:
"Το ματς με τον Εθνικό είναι ο τελικός των τελικών για μας. Θα πάμε στο Ελληνικό να παίξουμε με καθαρό μυαλό, θα κάνουμε το παιχνίδι μας κι εκεί θα φανεί η δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι αν νικήσουμε τον Εθνικό την ερχόμενη αγωνιστική, θα είμαστε με το ένα πόδι στη Σούπερ Λίγκα".
Keywords
Τυχαία Θέματα