Nτεφορμέ Φέργκιουσον και «Άντε Γειά»!

Ο Nίκος Αλέφαντος μίλησε και τελικά δικαιώθηκε! Ο Ελληνας κόουτς κάνει μια μοναδική ανάλυση του τελικού του Champions League, χρησιμοποιώντας «θανατηφόρες» ατάκες! Απολαύστε τον! • Στην προηγούμενη στήλη τόνιζα ότι δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα κρατήσει αυτά τα χαφ της Μπαρτσελόνα η Μάντσεστερ αν παίξει στον άξονα με τον 37,5 χρονών Γκιγκς και τον Κάρικ. Είχα μιλήσει και για ενδεχόμενο διασυρμό. Αυτά στο Katimagiko.
Στο δε Τηλεάστυ λίγες ώρες πριν το ματς βγήκα σε έκτακτη εκπομπή και είπα «Γκουαρντιόλα αν χάσεις από τον Φάμπιο, τον Παρκ και τον Βαλέντσια, κλείστο το μαγαζί»!  

• Η Μάντσεστερ διασύρθηκε, 5-1 μπορούσε να λήξει το ματς. Κλάσεις καλύτερη ήταν η Μπαρτσελόνα. Πολύ καλή στημένη, ανέβηκε στην εκτίμησή μου ο Γκουαρντιόλα που πέρασε τον Μασεράνο σέντερ μπακ, τον Μπούσκετς στα χαφ και δεν έβαλε τον Πουγιόλ ούτε στα αριστερά προτιμώντας τον Αμπιντάλ παρά την περιπέτεια που πέρασε με το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

• Το θέμα ήταν η τραγική Μάντσεστερ. Έχω πει πολλές φορές ότι οι παίκτες της Μάντεστερ  είναι μετριότητες μπροστά σε αυτούς της Μπαρτσελόνα. Όμως δεν ήταν εμφάνιση αυτή, δεν ήταν σύνθεση αυτή. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο ντεφορμέ τον Φέργκιουσον! Ήταν ανεκδιήγητη η σύνθεση που κατέβασε και οι αλλαγές που έκανε και στην ώρα που τις έκανε- άργησε.

• Όλοι ξέρουν ότι είμαι Ολυμπιακός και Μάντσεστερ, όλοι ξέρουν ότι είμαι Μουρίνιο και Φέργκιουσον. Όμως αυτά τα χαφ της Μπαρτσελόνα είναι ανέκδοτο να πας να τα παίξεις με τον 37,5 χρονών Γκιγκς και τον Κάρικ. Έκαναν πάρτι ο Ινιέστα, ο Τσάβι και ο Μπούσκετς! Περνούσαν κατά κύματα! Απεγνωσμένα προσπαθούσαν να διώξουν οι σέντερ μπακ της Μάντσεστερ. Γκιγκς δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο, ήταν μόνο δηλωμένος στο φύλλο αγώνα. Ερνάντες δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο, ήταν μόνο δηλωμένος στο φύλλο αγώνα. Παρκ δεν υπήρχε, ήταν μόνο για να κυνηγάει τον Άλβες, ανύπαρκτος απ’ την πλευρά του, ούτε να διεμβολίσει, ούτε να απειλήσει. Ο Ρούνεϊ να γυρνάει να κάνει το «δεκάρι», δεν μπορεί τέτοιο κορμί. Διαβάστε όλη την... Champions - άποψη του Νίκου Αλέφαντου, μόνο στο katimagiko.gr!
Keywords
Τυχαία Θέματα