H... καψούρα της Μαρίας!

14:52 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Καλό μήνα και καλημέρα! Η αγαπημένη του Λαζαράκου… Ό,τι θέλει μπορεί να λέει ο γλυκός μου σήμερα, χωρίς το παραμικρό κόστος. Έλα, μην πάει ο νους σε άσχημα πράγματα και μου τον κακολογήσετε. Απλά, είναι τόσο τέλειος που μοιάζει με ψέμα, γι’ αυτό και η αφιέρωση σήμερα. Όπως καταλαβαίνει ο, συμπαθής κατά τα άλλα, παραγκάρχης θα πρέπει να περιμένει στην ουρά! Μόνο που το χαρτάκι του θα έχει αναμονή όμοια με της Εθνικής Τράπεζας σε μέρα που μοιράζουν συντάξεις,
γιατί όλα τα υπόλοιπα τα έχει ο Λαζαράκος. Είναι και πολλοί εκείνοι που προσφέρονται για επιβεβαίωση, είναι τέτοια η χαρά μου που δεν θα δουλέψω ποτέ ξανά απ’ το σπίτι. Απλά, να σημειώσω πως το σχόλιο δεν διαφημίζει ιδιαίτερα το σάιτ και δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για να μην προσβάλω και κανέναν.Mrs. M., που είσαι δικιά μου γιατί διορθώνεις τα λάθη σου, να σου πω την αλήθεια με εξέπληξες με το τραγούδι σου. Βάσει όσων έγραψες, περίμενα να δω τη διαφήμιση που έλεγε «το άρωμα του Quando δεν το ‘χει άλλο κανένα» και όχι την Αννούλα, που λέει και το άλλο το αγαπημένο «να ‘σαι καλά που με θυμήθηκες!!».

Ο Τζιμπρίλ και ο πολιτισμός!

Επειδή βλέπω ότι η Κανέλ έχασε λιγάκι το κέφι της και δεν ξέρω γιατί, κότσαρα στην κεντρική φωτό τον Τζιμπρίλ απ’ το ΟΑΚΑ σε μια από τις καταπληκτικές στιγμές απορίας του. Τι φίλες είμαστε, άλλωστε, αν δεν βοηθάει η μία την άλλη στην κακοκεφιά της. Δεν βλέπεις και τις «Real Housewives of Athens» πως συμπαρίστανται στις δύσκολες στιγμές? Παράδειγμα τις έχει η Λόλα, γι’ αυτό να μην την ενοχλήσετε απόψε μετά τις 11μ.μ..

Τι προκάλεσε άραγε τον συγκεκριμένο μορφασμό του Γάλλου επιθετικού? Α) έμαθε για την απολογία του Ολυμπιακού. Β) είδε τα δύο πρώτα φάουλ που σφύριξαν στον Διαμαντίδη? Γ) άκουγε την περιγραφή του Συρίγου ή μήπως δ) απόρησε πως φτάνουν τα πόδια του Θανάση από την πολυθρόνα στο έδαφος?? Τώρα που είπα Θανάσης, μην ξεχάσω να εξάρω το ήθος και τον πολιτισμό που έχουμε ως χώρα που επιβεβαιώνεται με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, αλλά και την είσοδο των οπαδών μόλις τελείωσε το παιχνίδι. Γιατί άραγε δεν έγινε το ίδιο στην Ιταλία και το Ισραήλ?? Κι αν παρ’ ελπίδα ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα αντιδρούσε εκείνη τη στιγμή που έχει τόση ένταση,  νεύρα και στεναχώρια, θα γινόταν του Καραϊσκάκη ή όχι?? Του Σταδίου Καραϊσκάκη εννοώ, όχι του Γεωργίου!

Και μιας και πιάσαμε τον Τζιμπρίλ Σισέ, να σας πω πως οι επιτυχίες του ολοένα και αυξάνονται. Τις προάλλες διάβαζα για μια ηθική κοπέλα – συγνώμη, μου διαφεύγει το όνομά της – που θα τον προτιμούσε από τον Κέβιν Μιραλάς για μια ερωτική βραδιά επειδή της βγάζει κάτι πιο αντρικό και τώρα διάβασα πως και η Βίκυ Βολιώτη θα επέλεγε τον Γάλλο έναντι του Βέλγου για ένα δείπνο, επειδή έχει πολύ ωραίο στυλ. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, τη θέση της Λόλας που προτιμά τον Λαζαράκο, ο οποίος τα συνδυάζει όλα!

Η «σταρ» Τσουρή!

Αφήνουμε τον σούπερ σταρ Τζιμπρίλ Σισέ και περνάμε σε μια άλλη σταρ, που η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε καταλάβει πότε πήρε το
Keywords
Τυχαία Θέματα