Λυκογιάννης: «Προσεκτικοί με Καβάλα»

14:03 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Ίκαρος Καλλιθέας υποδέχεται το Σάββατο την Καβάλα (2/4, 4.00μ.μ), με τον Άρη Λυκογιάννη να εστιάζει στην απαιτούμενη συγκέντρωση των νεοφώτιστων.Ο τεχνικός του Ικάρου Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για την επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση, τόνισε: «Επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει παρουσιάσει εξαιρετικό
πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Καβάλα διαθέτει σπουδαίο υλικό και προπονητικό επιτελείο κι έχει δείξει πως και μακριά από την έδρα της είναι επικίνδυνη.

Είναι σημαντικό να το έχουμε κατά νου, για να μη μας… παραπλανήσει η εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε στον πρώτο αγώνα.

Θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, διότι όπως είδαμε και στο ματς με τον Κολοσσό, παρά τη καλή μας απόδοση, μερικά λεπτά κακής απόδοσης, ήταν αρκετά για να μας τιμωρήσει ο αντίπαλος μας».

Από την πλευρά του, ο σέντερ της ομάδας της Καλλιθέας, Λάζαρος Αγαδάκος, σημείωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να παρουσιάσουμε τη καλή εικόνα που είχαμε στα δύο προηγούμενα ματς με τον Κολοσσό και το Περιστέρι.

Πρέπει να πάρουμε τα καλά κομμάτια αυτών των αγώνων και την ίδια στιγμή να διορθώσουμε τις αδυναμίες που παρουσιάσαμε.

Έτσι θα έχουμε τύχη για τη νίκη, με την οποία θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη κατηγορία. Ελπίζουμε παράλληλα πως θα έχουμε και τη βοήθεια των φίλων της ομάδας, καθώς είναι ένας αγώνας εξαιρετικά σημαντικός».
Keywords
Τυχαία Θέματα