Full Tilt: Διακοπή λόγω χρημάτων!

Τα γυρίσματα ενός από τα τηλεοπτικά τουρνουά της Full Tilt, το Poker Lounge, σταμάτησαν απότομα όταν το χρηματικό έπαθλο που περίμεναν δεν έφτασε ποτέ. Είναι λογικό μετά τα γεγονότα της Black Friday τέτοια περιστατικά να εγείρουν ερωτηματικά για τα οικονομικά της Full Tilt.
H Presentable, που κάνει παραγωγές
εκπομπών πόκερ για την τηλεόραση από το 1999, σταμάτησε στη μέση τα γυρίσματα του event στο Cardiff αφού ο διαχειριστής της Full Tilt δεν παρέλαβε ποτέ το έμβασμα με τα χρηματικά έπαθλα από την Ιρλανδία, την έδρα του Poker Kings.

Στο show συμμετείχαν διάσημοι παίχτες πόκερ και μεγάλες προσωπικότητες όπως είναι ο μποξέρ Audley Harrison, η Victoria Coren , ο Erick Lindgren ενώ παίχτες όπως ο Scott Montgomery δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός.

H Megan Stuart, διευθύνων σύμβουλος της Presentable δήλωσε: “Τα χρήματα δεν είχαν φτάσει για κάποιους παίχτες κυρίως για τους παίχτες της Full Tilt .”Ενώ προσθέτει πως αν συνέχιζαν θα δημιουργούσαν εσφαλμένες εντυπώσεις.

Το συγκεκριμένο τουρνουά στο Cardiff θα περιελάμβανε 10 παιχνίδια με buy in $20.000, και από τους έξι παίχτες που συμμετείχαν ο νικητής θα έπαιρνε το συνολικό έπαθλο των $120.000.

Σε κάθε επεισόδιο του Poker Lounge, θα συμμετείχαν τρεις Full Tilt pros, ένας online qualifier και δύο άλλοι παίχτες που δεν θα είχαν χορηγία από την Full Tilt.

Η κυρία Stuart είπε πως η Presentable αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια όταν έγινε ξεκάθαρο πως “δεν είχαμε το συνολικό ποσό του χρηματικού επάθλου”.

Αρνήθηκε και διέψευσε τις φήμες πως η εταιρεία παραγωγής είχε φύγει από την σειρά λέγοντας πως η απόφαση να σταματήσουν να κινηματογραφούν έγινε μετά από συμφωνία με την Full Tilt. Το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό στο Δουβλίνο όπου η Poker Kings απασχολεί 700 εργαζομένους.

Την περασμένη Τετάρτη τέθηκαν πολλά ζητήματα γύρω από τα οικονομικά της Full Tilt όταν οι αρχές των Η.Π.Α. έδωσαν και πάλι το domain στην εταιρεία προκειμένου να διευκολύνει την ανάληψη των χρημάτων των παιχτών από τις  Η.Π.Α.

Η απάντηση της Full Tilt ήταν πως δυστυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικά πρακτικά και νομικά εμπόδια σε ότι έχει να κάνει με την επιστροφή κεφαλαίων προς τους παίκτες στο άμεσο μέλλον και πρόσθεσε πως η Full Tilt Poker δεν γνωρίζει πόσα εκατομμύρια δολάρια από τα bankroll των παιχτών κατασχέθηκαν από την κυβέρνηση".

Σε όσους επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με την Full Tilt δεν δόθηκε καμία απάντηση ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως από χτες το απόγευμα οι παίχτες της PokerStars μπορούν κανονικά να κάνουν αναλήψεις.

PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα