Επιστροφή για Ξάνθη

Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, έπειτα από την άδεια του Πάσχα. Παρόντες οι τραυματίες Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι. Τέσσερις αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τη Σκόντα.
Για πρώτη φορά μετά το Πάσχα βρέθηκαν σήμερα στο προπονητήριο της ομάδας οι παίκτες της Ξάνθης. Άπαντες έδωσαν το παρών στη σημερινή προπόνηση, ακόμα και οι τραυματίες
Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο ανάρρωσής τους.

Απών ήταν ο Πάρης Ζουμπούλης, υπό τις οδηγίες του οποίου θα προπονούνται οι ακρίτες μέχρι να αναλάβει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο υπηρεσιακός τεχνικός βρέθηκε σε σεμινάριο προπονητικής εκτός Ξάνθης. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις για να παίξουν στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές «5 εναντίον 2».

Συζητάει με Γκσπούρνινγκ, παρελθόν τέσσερις παίκτες

Όσον αφορά το σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν, στη Σκόντα θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τον Γκσπούρνινγκ. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον από μεγαλύτερους συλλόγους για την απόκτησή του και γι’ αυτό στο σύλλογο της Θράκης γνωρίζουν ότι θα είναι δύσκολο.

Έτσι, βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Αυστριακό γκολκίπερ, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το μέλλον του στην ομάδα. Αντίθετα, τέσσερις ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Πρόκειται για τους Κιντάνα, Γκλέισον Τζάγκι και Μπόατενγκ. Τέλος, στη Ξάνθη επέστρεψε ο 20χρονος τερματοφύλακας, Γιούρι Λοντίγκιν, αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Εορδαϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα