Eπίθεση στο μαγαζί του Ρήγα

Επίθεση στο μαγαζί του γιου του υπεύθυνου διαιτησίας της Ευρωλίγκας Κώστα Ρήγα έκαναν άγνωστοι βάζοντας φωτιά. Το gazzetta.gr έχει όλο το ρεπορτάζ ενώ μίλησε και με τον Χρήστο Ρήγα
Ο γιος του επικεφαλής της διαιτησίας στην Ευρωλίγκα διατηρεί καφετέρια στον Άγιο Δημήτριο στην Αθήνα και του έβαλαν φωτιά, η οποία δεν επεκτάθηκε.

Η επίθεση έγινε λίγο πριν από τη μία τα
ξημερώματα και όπως δείχνει η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού, δράστης ήταν ένας κουκουλοφόρος άντρας που φάνηκε να γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει.

Ο άγνωστος βγήκε από αυτοκίνητο και έβαλε φωτιά στο χαλάκι της καφετέριας, η οποία επεκτάθηκε και στην τζαμαρία του μαγαζιού, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής.

Το gazzetta.gr μίλησε με τον γιο του Κώστα Ρήγα, τον ιδιοκτήτη Χρήστο Ρήγα, που δήλωσε: «Οκτώ χρόνια που διατηρώ αυτό το μαγαζί είμαι πεντακάθαρος και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Ολοι μπορούν να καταλάβουν τι έγινε...» είπε με νόημα ο Χρήστος Ρήγας.

Ηδη η υπόθεση έχει φύγει από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και έχει πάει στην ΓΑΔΑ, η οποία κάνει έρευνες. Μέσα από την καταγραφή του γεγονότος από την κάμερα ασφαλείας, η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, κάτι που μπορεί να γίνει με ειδική επεξεργασία της εικόνας.
Τότε θα είναι εύκολο να ταυτοποιηθεί και η ταυτότητα του δράστη!
Keywords
Τυχαία Θέματα