Προπονήθηκε ο Σβέρκος

Ιδιαίτερα ευχάριστα ήταν για τον Τάκη Λεμονή τα νέα από Βάτσλαβ Σβέρκος. Ο 28χρονος επιθετικός προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και λογικά προλαβαίνει τον εκτός έδρας αγώνα με τη Κέρκυρα.Μετά την ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή, ο Πανιώνιος έκανε ένα πολύ
σημαντικό βήμα για την παραμονή, η οποία ωστόσο τυπικά δεν έχει εξασφαλιστεί. Την μεθεπόμενη Κυριακή (αυτή τη βδομάδα υπάρχει η διακοπή για το ματς της Εθνικής με τη Μάλτα), οι «κυανέρυθροι» φιλοξενούνται από τη Κέρκυρα και τα νέα όσον αφορά την προετοιμασία για το ματς αυτό, είναι ευχάριστα. Σήμερα ο Τάκης Λεμονής είδε με μεγάλη ευχαρίστηση του Βάτσλαβ Σβέρκος να προπονείται κανονικά χωρίς μάλιστα να νιώθει ενοχλήσεις και με δεδομένο το ότι το ματς με τους «Φαίακες» αργεί, λογικά ο Τσέχος επιθετικός θα δώσει κανονικά το παρών. 
Στα υπόλοιπα αγωνιστικά και ο Δημήτρης Σιόβας, επέστρεψε στις προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στο ισχίο του. Στον αντίποδα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπόσκο Μπάλαμπαν, Μάρκους Γιόνσον και Νταβόρ Κούκετς. Ο πρώτος δεν έχει κάτι σοβαρό και από την Δευτέρα θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα και λογικά θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Η κατάσταση του Κούκετς ο οποίος έχει υποστεί ρήξη πλαγίου συνδέσμου, θα εκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος την Παρασκευή η ομάδα του Τάκη Λεμονή θα δώσει στο γήπεδο του Κορωπίου (12:00) φιλικό αγώνα με τους Νέους.
Keywords
Τυχαία Θέματα