Το πρόβλημα στην οθόνη του OnePlus 6 θα διορθωθεί στο επόμενο update

12:08 5/8/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η OnePlus ανακοίνωσε πως το πρόβλημα με την οθόνη του OnePlus 6 που τρεμοπαίζει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, θα διορθωθεί στο επόμενο update της εταιρείας που θα γίνει σύντομα διαθέσιμο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα στην οθόνη του OnePlus 6 εμφανίζεται όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία “adaptive brightness” και η συσκευή χρησιμοποιείται σε περιβάλλον με έντονη ηλιοφάνεια. Όταν οι χρήστες κινούν τη συσκευή τους η οθόνη τρεμοπαίζει και φωτεινότητα εναλλάσσεται μεταξύ δύο διαφορετικών επιπέδων, ενώ

το φαινόμενο είναι πιο έντονο όταν το περιεχόμενο της οθόνης έχει λευκό χρώμα αλλά και έντονα χρώματα.

Η OnePlus είχε ενημερωθεί για το πρόβλημα και ζητούσε από τους χρήστες να καταγράψουν video μέσω screen recording τη στιγμή που το εμφανίζει για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει στη συσκευή. Στη συνέχεια, την Παρασκευή είχαμε την επίσημη δήλωση της εταιρείας όπου ανακοίνωσε πως η επόμενη αναβάθμιση θα διαθέτει τη βελτίωση της λειτουργίας adaptive brightness έτσι ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα που προέκυψε.

Τέλος, εκτός της λύσης του προβλήματος της οθόνης, η OnePlus δήλωσε πως η αναβάθμιση, που θα γίνει σύντομα διαθέσιμη, θα συμπεριλαμβάνει και το Android security patch του Αυγούστου, για τη διόρθωση θεμάτων ασφαλείας της συσκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα