Το κουτί του Note 9 αποκαλύπτει τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά

10:30 4/8/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Μετά το επίσημο video του Note 9 που διέρρευσε από τη Samsung, εμφανίστηκε το κουτί του Galaxy Note 9 στην αγορά της Ρωσίας και αποκαλύφθηκαν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Οι πληροφορίες στην πίσω πλευρά του κουτιού του Note 9, εφόσον

είναι το πραγματικό και δεν αφορά κάποιον κλώνο, δείχνουν πως διαθέτει Super AMOLED οθόνη στις 6.4 ίντσες με QHD+ ανάλυση ενώ οι κάμερες που διαθέτει είναι ίδιες με του S9+ μιας και διαθέτει διπλή κάμερα με φακούς 12MP. Ο κύριος φακός διαθέτει δυνατότητα εναλλαγής του διαφράγματος από f/1.5 σε f/2.4 με υποστήριξη Dual Pixel PDAF και ο δεύτερος telephoto φακός διαθέτει διάφραγμα f/2.4, ενώ η selfie κάμερα είναι στα 8MP.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η εναλλαγή του διαφράγματος από f/1.5 σε f/2.4 επιτυγχάνεται μέσω του λογισμικού που δίνει εντολή σε έναν μικρό διακόπτη να προχωρήσει προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Το χαρακτηριστικό αυτό θα συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή λήψη φωτογραφιών με όσο το δυνατόν περισσότερο φως, ακόμα και σε αρκετά σκοτεινά περιβάλλοντα.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι πως η κύρια διπλή κάμερα έχει δυνατότητα καταγραφής super slow-motion video στα 960fps, κάτι που σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν video στα οποία θα είναι ορατή κάθε λεπτομέρεια της κίνησης, κάνοντάς τα να δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά μιας και θα καταγράφουν στοιχεία που δεν είναι ευδιάκριτα στην κανονική ροή ενός video.

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό που αναγράφει η συσκευασία του Note 9 είναι πως η λειτουργία remote control του S Pen, με τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτή να γίνονται γνωστές στην επίσημη παρουσίαση του Note 9 στις 9 Αυγούστου. Στη συνέχεια, έχουμε την πληροφορία σχετικά με τη μνήμη RAM η οποία είναι στα 6GB και συνοδεύεται με 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, ενώ η μπαταρία της συσκευής είναι η μεγαλύτερη που έχει τοποθετήσει η Samsung σε ναυαρχίδα της μιας και είναι χωρητικότητας 4000mAh.

Επίσης, το Galaxy Note 9 διαθέτει πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη, ενώ στον τομέα της ασφάλειας έχουμε τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής και τον αναγνώστη ίριδας, με τη Samsung να συνεχίζει να εμπιστεύεται τη συγκεκριμένη τεχνολογία για άλλη μια χρονιά.

Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog η τιμή του Samsung Galaxy Note 9 στην Ελλάδα θα είναι 1049 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 24 Αυγούστου. Η τιμή αφορά το “μικρό” μοντέλο με τα 128GB ενσωματωμένης μνήμης.

Οι πληροφορίες μας προέρχονται από αξιόπιστη πηγή και μένει να επιβεβαιωθούν. Επιβεβαίωση θα πρέπει να περιμένουμε και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Note 9 στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα