Το Πεντάγωνο δημοσίευσε επίσημα βίντεο με “UFO”

Δεν φτάνει που ως ανθρωπότητα αντιμετωπίζουμε μία πανδημία, το Πεντάγωνο ήρθε για να προσθέσει ένα ακόμα “πρόβλημα” στο κεφάλι μας. Τουλάχιστον σύμφωνα με τη The Guardian και ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει “UFO”.

Τα βίντεο και οι μαρτυρίες

Το Πεντάγωνο δημοσίευσε επίσημα clips που δείχνουν ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητος, τα γνωστά σε όλους μας UFO, τα οποία πετούν πάνω από στρατιωτικές βάσεις.

Μάλιστα το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο περιέχει τα clips, το είχε διαρρεύσει για πρώτη φορά μία ιδιωτική εταιρεία, το μακρινό 2007.

Στο βίντεο ακούμε τους πιλότους να σχολιάζουν ιδιαίτερα έντονα την ταχύτητα με την οποία κινούνται τα UFO. Αντίστοιχη ήταν και η αντίδραση ενός πιλότου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, όταν το 2017 ανέφερε ότι είχε δει ένα UFO και τόνισε πως έμοιαζε με μπάλα του πινγκ πονγκ που κινείται πολύ γρήγορα.

Το πρόγραμμα και η αποκάλυψη των clips

Εξαιτίας των παραπάνω, και άλλων παρόμοιων αναφορών, το Πεντάγωνο ξεκίνησε ένα πολυετές πρόγραμμα με στόχο την ταυτοποίηση UFO. Αν και η λειτουργία του προγράμματος τερματίστηκε λόγω εξάντλησης της χρηματοδότησης που είχε λάβει, δεν στάθηκε δυνατή η ταυτοποίηση UFO, ή τουλάχιστον κανενός από τα προαναφερθέντα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Πενταγώνου, η υπηρεσία θεωρεί ότι τα συγκεκριμένα clips δεν αποκαλύπτουν οποιαδήποτε ευαίσθητη πληροφορία. Ως εκ τούτου, η δημοσίευση τους δεν θα δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα σε μελλοντικές έρευνες της υπηρεσίας σχετικά με εισχώρηση UFO στον εναέριο χώρο στρατιωτικών βάσεων ή άλλης μορφής επιθέσεις.

Έτσι, το Πεντάγωνο αποφάσισε να δημοσιεύει τα επίμαχα clips ώστε να ξεκαθαρίσει στο κοινό ότι όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσε πραγματικές υποθέσεις, και πως τα βίντεο που είχαν διαρρεύσει παλαιότερα ήταν αυθεντικά.

Το Πεντάγωνο δημοσίευσε επίσημα βίντεο με “UFO” - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα