Το νέο smartwatch της Samsung θα συνοδεύσει το Galaxy S10 στην παρουσίαση;

13:49 9/1/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η Samsung συνηθίζει κάθε φορά που παρουσιάζει τη νέα της ναυαρχίδα στα smartphones (σειράς “S” ή “Note”) να εμφανίζει και το επόμενο μοντέλο smartwatch που θα κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με διαρροές από το @OnLeaks, το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

Πρόσφατα διέρρευσαν με τη μορφή renders από το @OnLeaks, εικόνες από ένα νέο samsung

smartwatch με την κωδική ονομασία “Pulse”. Με βάση τις πρώτες εικόνες θα μπορούσε να μοιραστεί πολύ άνετα τη σκηνή, στην ειδική εκδήλωση που θα γίνει, με τα πολυαναμενόμενα smartwatches της σειράς Galaxy S10.

Υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με το Galaxy Watch του περασμένου έτους, αλλά οι διαφορές που μπορούν να εντοπιστούν πιο εύκολα είναι το σχήμα των κουμπιών στο πλάι. Αυτό το smartwatch είναι επίσης κυκλικό και φαίνεται να έχει κάποιο είδος αισθητήρα στο πίσω μέρος (πιθανότατα ο αισθητήρας των καρδιακών παλμών). Τα renders που εμφανίζονται στις εικόνες δεν είναι επίσημα, αλλά βασίζονται μάλλον σε πληροφορίες από το εργοστάσιο ή από τρίτους. Σε μαύρο, ασημί, πράσινο και Ροζ-Χρυσό είναι οι επιλογές χρώματος που φημολογούνται πως θα κυκλοφορήσει το επόμενο “έξυπνο” ρολόι της Samsung. Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι αν θα περιλαμβάνει οθόνη AMOLED και αν θα τρέχει το Tizen, όπως το Galaxy Watch.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες και μαζί με τα νέα Galaxy S10 έχουμε και τις αποκαλύψεις της νέας σειράς Smartwatches από μεριάς Samsung.

Keywords
Τυχαία Θέματα