Το iPhone Xs Max έχει καλύτερη οθόνη από το Note 9 σύμφωνα με την εταιρεία DisplayMate

Techblog.gr

Το iPhone Xs Max διαθέτει την καλύτερη οθόνη σε smartphone, παίρνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από την εταιρεία DisplayMate, εκτοπίζοντας το Note 9 από την κορυφή, ένα μήνα μετά την ανακήρυξή του σαν το smartphone με την καλύτερη οθόνη.

Η σύγκριση μεταξύ των iPhone και των ναυαρχίδων της Samsung είναι κάθε χρόνο αναπόφευκτη, με τον επεξεργαστή, τα benchmark, τις κάμερες αλλά και τις οθόνες να είναι τα μέτρα σύγκρισης για την ποιότητα της κάθε συσκευής και του πως “στέκεται” απέναντι στον ανταγωνισμό. To Galaxy Note 9 είχε ανακηρυχθεί σαν το smartphone με την καλύτερη οθόνη από την εταιρεία DisplayMate, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε iPhone Xs Max και εκτόπισε τη ναυαρχίδα της Samsung από την κορυφή.

Η οθόνη του iPhone Xs Max διαθέτει 22% μεγαλύτερη επιφάνεια από την πρώτη OLED οθόνη του iPhone X, με τη DisplayMate να δηλώνει έχει γίνει μεγάλη βελτίωση στην ακρίβεια των χρωμάτων. Αυτό κάνει την οθόνη του να είναι τέλεια στην απόδοσή της πετυχαίνοντας σκορ 0.8 JNCD (Just Noticeable Color Differences) χρησιμοποιώντας την DCI-P3 κλίμακα χρωμάτων που χρησιμοποιείται στις τηλεοράσεις με 4K ανάλυση, με το ποσό ανάκλασης να φτάνει το 4.7%, μεγαλύτερο σε σύγκριση με το Note 9 το οποίο υπερέχει με ποσοστό 4.4%.

Τα αντίστοιχα στοιχεία για την οθόνη του Galaxy Note 9 δείχνουν πως αποδίδει πάρα πολύ καλά με σκορ 0.5 JNCD (Just Noticeable Color Differences) με τη φωτεινότητά της να είναι χαμηλότερη από αυτήν του iPhone Xs Max. Οι αριθμοί δείχνουν πως η φωτεινότητα της οθόνης του Note 9 φτάνει τα 710 nits κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, τη στιγμή που η φωτεινότητα της οθόνης του Xs Max φτάνει τα 725 nits.

Αναμφίβολα και οι δύο συσκευές διαθέτουν οθόνες κορυφαίας ποιότητας, με αυτήν του iPhone Xs Max να υπερέχει έναντι αυτής του Note 9, και να δείχνει να είναι η καλύτερη οθόνη σε smartphone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechBlog