Το Mate 20 Pro σε τρία χρώματα σύμφωνα με τα επίσημα render

Techblog.gr

Μετά από αρκετές “διαρροές” σχετικά με το Mate 20 Pro φαίνεται πως έχουμε τα επίσημα render που δείχνουν τον τελικό σχεδιασμό μαζί με τα επίσημα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει το smartphone της Huawei.

Τα render που αποκαλύπτουν το Mate 20 Pro και εφόσον ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δείχνουν πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, μπλε και

μωβ/μπλε gradient χρώμα, θα διαθέτει κυρτή AMOLED οθόνη στις 6.3 ίντσες η οποία έχει ιδιαίτερα λεπτά bezel και μικρό chin στο κάτω μέρος της μπροστινής πλευράς, με το notch στην οθόνη να είναι αρκετά μεγάλο, θυμίζοντας το αντίστοιχο της Apple.

Το μέγεθος του notch ενδεχομένως να δικαιολογείται από το ότι η selfie κάμερα μαζί με το ακουστικό και την τεχνολογία για το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω της σάρωσης του προσώπου, βρίσκονται τοποθετημένα εκεί, με τους χρήστες να μπορούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να διαθέτουν άλλη μια επιλογή για το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη.

Όσον αφορά την πίσω πλευρά της συσκευής, το γυαλί που την καλύπτει δείχνει να είναι ελαφρώς λυγισμένο στις άκρες για να μπορεί ο χρήστης να το κρατάει με μεγαλύτερη άνεση στο χέρι του. Το χαρακτηριστικό που αναμφίβολα “τραβάει” τα βλέμματα είναι η τετράγωνη κάμερα με τους τρεις φακούς και το led flash να είναι σε διάταξη 2×2, με το λογότυπο της Leica να βρίσκεται τοποθετημένο πάνω από αυτήν.

Τέλος, στο εσωτερικό της συσκευής θα βρίσκεται ο επεξεργαστής HiSilicon Kirin 980 βασισμένος στην τεχνολογία των 7nm, μαζί με 6GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, με τη μπαταρία της συσκευής να έχει χωρητικότητα 4200mAh, η οποία θα μπορεί να φορτίζει και ασύρματα. Το λειτουργικό σύστημα του Mate 20 Pro αναμένεται να είναι το Android 9.0 Pie και μένει να δούμε τι άλλο ετοιμάζει η Huawei για την παρουσίαση τόσο του Mate 20 Pro αλλά και του Mate 20 στο event που έχει ανακοινώσει για τις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα