Το επόμενο Nokia Lumia 9xx θα είναι πιο λεπτό και με σώμα από αλουμίνιο

17:35 4/1/2013 - Πηγή: TechBlog

Το Nokia Lumia 920 έχει μια καταπληκτική κάμερα και μαζί με το LG Nexus 4 είναι τα πιο ποθητά smartphones της περιόδου που διανύουμε. Το περασμένο Νοέμβριο έπεσε για λίγο στα χέρια μας (TechblogTV) και αμέσως μετά σχολιάσαμε ότι μας φάνηκε παχουλό και βαρύ. Η ιστοσελίδα TheVerge αναφέρει ότι το επόμενο μοντέλο θα είναι πιο λεπτό και με σώμα

από αλουμίνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοφιλούς ιστοσελίδας, το νέο πρόγραμμα της Nokia ονομάζεται «Catwalk» και μέσα από αυτό θα δημιουργεί τουλάχιστον ένα μοντέλο hi-end κάθε σεζόν με αλουμινένιο σασί βάζονταν στην άκρη το πλαστικό πολυκαρβονικό (polycarbonate) που γνωρίσαμε μέσα από τα Lumia 800 και Lumia 900 αλλά και συνεχίζουμε να συναντάμε μέσα από το Nokia Lumia 920.

Σχεδόν πάντα κάθε επόμενο μοντέλο, είναι καλύτερο στα σημεία και σίγουρα αν περιμένεις κάθε φορά το επόμενο, δεν αγοράζεις τίποτα και δεν έχεις τίποτα στα χέρια σου για να χαρείς. Στην περίπτωση του iPad mini (TechblogTV) εμένα προσωπικά δεν μου άφησε αρνητικές εντυπώσεις η οθόνη που δεν είναι Retina (ρέτινα ή ρετίνα το λέτε εσείς;) και μάλλον θα έχει το επόμενο iPad mini 2 όμως στην περίπτωση του Lumia 920 θα ήθελα να είναι πιο κομψό από τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα