Το Xiaomi Pocophone F1 αποκαλύπτεται σε video και Geekbench

Techblog.gr

Το Pocophone F1 της Xiaomi εμφανίστηκε σε unboxing video αλλά και στο Geekbench δείχνοντας πως θα γίνει το φτηνότερο smartphone με high-end τεχνικά χαρακτηριστικά κοντράροντας τις ναυαρχίδες των άλλων κατασκευαστών.

Το unboxing video του οικονομικού flagship Pocophone F1 αποκάλυψε πως η συσκευή, που είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 845 ο οποίος ψύχεται μέσω του Liquid

Cooling System, όπως το ονομάζει η Xiaomi, ενώ είναι εφοδιασμένο με μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Quick Charge 3.0.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Pocophone F1 θα διαθέτει IPS LCD οθόνη 5.99 ιντσών με ανάλυση 1080×2160 και αναλογία οθόνης 18:9, ενώ μαζί με το Snapdragon 845 έχουμε 6GB μνήμης RAM. Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι το Android 8.1 Oreo ενώ τα οπτικά μέρη της συσκευής αποτελούνται από διπλή κάμερα με φακούς στα 12MP και 5MP και AI δυνατότητες, ενώ η selfie κάμερα διαθέτει φακό στα 20MP και ο χρήστης μπορεί να ξεκλειδώσει το Pocophone μέσω της τεχνολογίας IR face unlock.

Η συσκευή εμφανίστηκε και στη βάση δεδομένων του Geekbench όπου πέτυχε 2467 πόντους στο single-core ξεπερνώντας smartphone όπως OnePlus 6, Huawei P20 Pro και Galaxy S9+ με το Snapdragon 845. Όσον αφορά το multi-core test, το Pocophone F1 πέτυχε 9081 πόντους, ξεπερνώντας όλα τα smartphone σε επιδόσεις.

Η παρουσίαση του Pocophone F1 έχει προγραμματιστεί για τις 22 Αυγούστου στο Νέο Δελχί της Ινδίας και η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί στα 430 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα