Samsung Galaxy S10+: Η τριπλή κάμερα θα ενσωματώνει τηλεφακό και ευρυγώνιο

Techblog.gr

To Samsung Galaxy S10+ που αναμένεται το 2019 θα είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα για την κορεάτικη εταιρεία συμπληρώνοντας 10 χρόνια από το πρώτο Galaxy S flagship της αγοράς. Σύμφωνα με αναφορές το επετειακό μοντέλο θα ενσωματώνει τριπλή κάμερα πίσω και διπλή κάμερα μπροστά.

Μία νέα

αναφορά από τη Νότια Κορέα αποκαλύπτει ότι το σύστημα τριπλής κάμερας θα αποτελείται από μία κύρια κάμερα με αισθητήρα 16 MP, μία 13 MP κάμερα με τηλεφακό και ένα ευρυγώνιο φακό με αισθητήρα ανάλυσης 12 MP.

Το ETNews αναφέρει επίσης ότι η Samsung στα αρχικά σχέδιά της είχε σκοπό να εξοπλίσει μονάχα ένα από τα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy S10 με τριπλή κάμερα αλλά τα σχέδια φαίνεται πώς άλλαξαν και θα δούμε τελικά δύο εκδόσεις με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Επίσης, μία ακόμη συσκευή Galaxy που υπάρχει η πιθανότητα να εξοπλιστεί με σύστημα τριπλής κάμερας και προέρχεται από την mid-range κατηγορία της Samsung και τη σειρά Galaxy A είναι σύμφωνα με τις αναφορές το Galaxy A9 (2019). Το πρώτο midranger μοντέλο λέγεται μάλιστα ότι θα συνδυάζει αισθητήρες 32 MP + 8 MP + 5 MP.

Σύμφωνα τέλος με τους αναλυτές πάνω από το 10% των smartphones θα ενσωματώνουν σύστημα τριπλής κάμερας το 2019, με τους Κορεάτες κατασκευαστές LG και Samsung να ακολουθούν το δρόμο που χάραξε πρώτη η Huawei με το P20 Pro.

To παραπάνω concept video είναι βασισμένο σε φήμες και διαρροές για τη σειρά Galaxy S10.

Keywords
Τυχαία Θέματα