Το Samsung Galaxy S10 5G παρουσιάζει πρόβλημα στη σύνδεση με το internet;

Techblog.gr

Κάποιοι από τους πρώτους κατόχους του Samsung Galaxy S10 5G, ανέφεραν πως αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα με την σύνδεση στο internet. Η ταχύτητα πλοήγησης δεν είναι αυτή που ανέφερε η Samsung, η κάλυψη είναι περιορισμένη και υπάρχει πρόβλημα όταν πάει να αλλάξει το δίκτυο από LTE σε 5G.

Κάποιοι μάλιστα από τους χρήστες του Galaxy

S10 5G, ανέφεραν πως η συσκευή, δεν συνδέεται στο δίκτυο 4G ακόμη κι αν κάνουν restart. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Samsung, το S10 5G, θα μπορούσε να συνδέεται στα δίκτυα 4G, όταν δεν θα υπήρχε στην περιοχή το 5G.

Τα προβλήματα της σύνδεσης στο διαδίκτυο, αναφέρθηκαν από τρεις εταιρείες τηλεπικοινωνιών της Κορέας. Η Samsung, προσπάθησε να διορθώσει το πρόβλημα, κυκλοφορώντας μια αναβάθμιση για το λογισμικό της συσκευής στις 6 Απριλίου. Το πρόβλημα δεν λύθηκε και η Samsung κατηγορεί τις εταιρείες δικτύων, καθώς θεωρεί ότι δεν έχουν βελτιώσει τα δίκτυα τους, κάτι που οι εταιρείες αρνούνται.

Ειδικοί του χώρου, αναφέρουν ότι το πρόβλημα δεν είναι της Samsung, αλλά των δικτύων καθώς οι εταιρείες δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις βελτιώσεις που χρειάζονται. Είναι κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν. Όταν το δίκτυο αναβαθμίζεται υπάρχουν θέματα, τα οποία βελτιώνονται εν καιρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα