Το Mate 20 Pro εμφανίστηκε με υψηλές επιδόσεις στο AnTuTu

Techblog.gr

Το Mate 20 Pro της Huawei εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Geekbench και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να εμφανιστεί στο AnTuTu, πετυχαίνοντας υψηλές επιδόσεις λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του στις 16 Οκτωβρίου.

Η Huawei εφοδιάζει τα Mate 20 και Mate 20 Pro με τον επεξεργαστή Kirin 980 ο οποίος βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 7nm και στο πέρασμά του από το Geekbench πέτυχε πολύ καλύτερες επιδόσεις

από τα τωρινά android flagship smartphone που κυκλοφόρησαν μεσα στο 2018, ενώ φαίνεται να πετυχαίνει υψηλές επιδόσεις και στο γνωστό benchmark AnTuTu με 313561 πόντους.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιδόσεις του Mate 20 Pro στο AnTuTu είναι οι καλύτερες που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα σε android smartphone, ενώ η σύγκριση με το iPhone Xs Max το φέρνει λίγο πιο κάτω στην κατάταξη. Θα πρέπει να τονίσουμε πως οι δοκιμές που γίνονται στα benchmark αφορούν τις συσκευές που ενδεχομένως δε διαθέτουν τις τελικές εκδόσεις του software, κάτι που σημαίνει πως οι επιδόσεις ενδεχομένως να διαφέρουν όταν αυτές πραγματοποιηθούν με τις συσκευές που θα φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα