Το LG G7 ThinQ στο Geekbench με Snapdragon 845 και 4GB RAM

Techblog.gr

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του LG G7 ThinQ, η συσκευή εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench αποκαλύπτοντας μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών τα οποία συμβαδίζουν με αυτά του ανταγωνισμού.

Η ναυαρχίδα της LG εμφανίστηκε στο Geekbench, με κωδικό μοντέλου LGE LM-G710, πετυχαίνοντας 2312 πόντους στο single-core και 8979 στο multi-core test, δείγμα της ισχύος του επεξεργαστή που διαθέτει, ο οποίος είναι ο οκταπύρηνος Snapdragon 845. Τον ίδιο επεξεργαστή

βρίσκουμε και στα Galaxy S9 και S9+ και για αυτό το λόγο οι επιδόσεις των δύο συσκευών στο Geekbench είναι παρόμοιες.

Στον τομέα της μνήμης RAM, παρά τη φημολογία σχετικά με την ύπαρξη 6GB, φαίνεται πως η συσκευή διαθέτει 4GB την ώρα που στην αγορά ήδη βρίσκονται smartphone που έχουν ακόμα και 8GB RAM. Δεν αποκλείεται πάντως να κυκλοφορήσει η συσκευή και με 6GB RAM, δίνοντας στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες επιλογές για την αναμενόμενη ναυαρχίδα της LG, της οποίας το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 8.0.0 σύμφωνα με το Geekbench.

Πέραν αυτών των τεχνικών χαρακτηριστικών και τη Super Bright Display των 1000nits που θα διαθέτει το LG G7 ThinQ, μένει να δούμε τι άλλο θα μας αποκαλύψει η LG για να συμμετέχει ενεργά στον ανταγωνισμό για τη φετινή χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα