Το Huawei SuperCharge ανακηρύχθηκε το πιο γρήγορο standard ταχείας φόρτισης στην αγορά

10:37 7/7/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Σε δοκιμές που έγιναν μεταξύ οκτώ τεχνολογιών γρήγορης φόρτισης για smartphones, το Huawei SuperCharge ανακηρύχθηκε σαν το καλύτερο όλων μιας και φόρτισε το Honor 10, από 0% σε 100%, σε συντομότερο διάστημα από όλα τα υπόλοιπα standard ταχείας φόρτισης.

Οι δοκιμές που έγιναν στην Ινδία περιλάμβαναν αρκετα smartphone και φορτιστές ταχείας φόρτισης, συμπεριλαμβανομένου και της Apple

που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και μέγιστη ισχύ 18W με τη χρήση φορτιστή ισχύος 29W. Τα υπόλοιπα standard που δοκιμάστηκαν είναι το Dash Charge της OnePlus, το Qualcomm Quick Charge, το Adaptive Fast Charge της Samsung, το Turbo Charge της Motorola, το Pump Express της MediaTek και το USB Power Delivery που χρησιμοποιήθηκε για τη φόρτιση του Pixel 2 XL.

Το Huawei SuperCharge ήταν αυτό που ξεχώρισε μιας και με ισχύ τα 22.5W κατάφερε να φορτίσει το Honor 10 πλήρως μέσα σε 73 λεπτά, χρόνος μικρότερος από τα 80 λεπτά φόρτισης του OnePlus με Dash Charge και τα 82 λεπτά που χρειάστηκε να φορτίσει το Moto Z2 Force. Τέλος, το iPhone X χρειάστηκε 125 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση, 144 λεπτά για το Ulefone T1 και 152 λεπτά για το Pixel 2 XL.

Keywords
Τυχαία Θέματα