Το iPhone 8 ξεπέρασε σε πωλήσεις το Galaxy S9 παγκοσμίως

14:13 6/7/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία ερευνών Counterpoint, το iPhone 8 έγινε, για το μήνα Μάιο, το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, εκτοπίζοντας το Samsung Galaxy S9 στην έκτη θέση.

Η έρευνα όχι μόνο ανέδειξε το iPhone 8 σαν το smartphone με τις περισσότερες

πωλήσεις παγκοσμίως για το μήνα Μάιο αλλά και την κυριαρχία της Apple στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας αφού τα iPhone X και iPhone 8 Plus κατέλαβαν την τρίτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Το Samsung Galaxy S9+ κατέλαβε τη δεύτερη θέση ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν συσκευές από κατασκευαστές smartphone από όλες τις τιμολογιακές κατηγορίες.

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν πως τα iPhone αποτελούν το 6.9% των συνολικών πωλήσεων την ώρα που τα Galaxy S9 και S9+ αποτέλεσαν το 4.5%, με το συμπέρασμα που καταλήγουμε να είναι πως ένα στα εννιά smartphone που πωλήθηκαν το Μάιο, να ανήκει στην Apple ή τη Samsung. Επίσης, σύμφωνα με το Market Pulse, η σειρά των Huawei P20 πετυχαίνει εντυπωσιακές πωλήσεις στην Ινδία αλλά στην πρώτη δεκάδα έφτασε το P20 Lite το οποίο αποτέλεσε το 1.4% των συνολικών πωλήσεων παγκοσμίως.

Τέλος, σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως τη λίστα συμπληρώνουν εταιρείες όπως η Oppo, Vivo και Xiaomi η οποία εντυπωσιάζει με το οικονομικό Redmi 5A να βρίσκεται, για το Μάιο, στην τέταρτη θέση και πάνω από τα iPhone 8 Plus και Galaxy S9, ενώ το Redmi 5 Plus/Note 5 να βρίσκεται και αυτό στην πρώτη δεκάδα καταλαμβάνοντας την ένατη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα