Το Huawei P20 Pro “πετάει φωτιές” στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης

Techblog.gr

Την ώρα που η Huawei δεν διαθέτει το P20 Pro στην αγορά των Η.Π.Α, οι πωλήσεις του “χτυπάνε κόκκινο” στη Δυτική Ευρώπη αφού είναι η συσκευή της Huawei με τις περισσότερες πωλήσεις στη συγκεκριμένη περιοχή της Ευρώπης. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πωλήσεις του Huawei P20 Pro

είναι 316% περισσότερες από τις αντίστοιχες του Huawei P10 Plus το 2017.

Η Huawei τονίζει πως η μεγαλύτερη ζήτηση ολόκληρης της P20 σειράς αποτελούμενη από τα Huawei P20 Lite, Huawei P20 και Huawei P20 Pro, υπάρχει στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία, με τους καταναλωτλες να φαίνεται πως έχουν αγκαλιάσει τα συγκεκριμένα smartphone.

Όσον αφορά την αγορά των Η.Π.Α, οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης για την άμεση διασύνδεση της Huawei με την κυβέρνηση της Κίνας έχουν παγώσει τις πωλήσεις, την ίδια στιγμή που επικεφαλής του FBI προτρέπει να μην αγοράζει κανείς συσκευές της Huawei μιας και αποτελούν απειλή για τις Η.Π.Α. Η απάντηση της εταιρείας αναφέρει πως τη Huawei την εμπιστεύονται κυβερνήσεις και καταναλωτές σε 170 χώρες παγκοσμίως και πως η στοχοποίηση αυτή δεν μπορεί παρά να είναι επικίνδυνη από τη μεριά των Η.Π.Α.

Keywords
Τυχαία Θέματα