Το Nokia X6 σε live φωτογραφίες αποκαλύπτει τη διπλή κάμερα και το notch

Techblog.gr

Το Nokia X6 του 2018 φαίνεται πως είναι “προ των πυλών” μιας και live φωτογραφίες του νέου smartphone της HMD Global αποκαλύπτουν κάθε πτυχή της νέας έκδοσης του Nokia X6, μιας και το πρώτο μοντέλο κυκλοφόρησε το 2009, είχε λειτουργικό σύστημα Symbian, έμφαση στη μουσική και είχε οθόνη 3.2 ιντσών

με 32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Η νέα συσκευή της HMD Global, η οποία πιθανόν να έρθει με την ονομασία Nokia X για την αγορά της Κίνας και Nokia X6 για τις υπόλοιπες αγορές, θα διαθέτει notch εμφανισιακά κοντά στο σχεδιασμό των Huawei P20 και P20 Pro, ενώ στην πίσω πλευρά της συσκευής διακρίνεται η κύρια διπλή Zeiss κάμερα τοποθετημένη κάθετα, καθώς και ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Επίσης, το Nokia X6 διαθέτει οθόνη στις 5.8 ίντσες με αναλογία οθόνης 19:9 και θα τροφοδοτείται από το MediaTek Helio P60 SoC με 4GB RAM. Επίσης, αναμένεται να κυκλοφορήσει και πιο ακριβή έκδοση με Snapdragon 636 SoC και 6GB RAM. Η συσκευή θα “τρέχει” Android Oreo out-of-the-box και θα ξεκινήσει να λανσάρεται πρώτα στην αγορά της Κίνας έναντι περίπου $250/€210 και $285/€235 για την ακριβότερη έκδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα