Το Honor Magic 2 με slider μηχανισμό για τις κάμερες παρουσιάζεται επίσημα στις 31 Οκτωβρίου

Techblog.gr

Η Honor φαίνεται πως ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Honor Magic 2 στις 31 Οκτωβρίου, το οποίο μοιάζει πολλά υποσχόμενο και διαθέτει pop-up slider μηχανισμό για τις κάμερες και all-screen σχεδιασμό.

Η κύρια διαφορά μεταξύ pop-up καμερών των OPPO και Vivo με αυτήν της Honor είναι πως ο μηχανισμός της στηρίζεται pop-up slider μηχανισμό ο οποίος λειτουργεί χειροκίνητα και όχι μηχανικά με την ενεργοποίηση της εφαρμογής της κάμερας. Επιπλέον, θα πρέπει να περιμένουμε για να διαπιστώσουμε σε βάθος χρόνου την ανθεκτικότητα αυτών

των slider μηχανισμών, μιας και αναμένεται να φθείρονται σταδιακά, ανάλογα με τη χρήση που γίνεται.

Το Honor Magic 2 θα διαθέτει τον επεξεργαστή Kirin 980 ο οποίος διαθέτει την πρώτη διπλή μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων τεχνητής νοημοσύνης (Dual NPU), πετυχαίνοντας την αναβάθμιση της εμπειρίας της AI με μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ. Η οθόνη της συσκευής που θα καλύπτει όλη τη μπροστινή επιφάνεια, θα είναι τεχνολογίας AMOLED, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως η μπαταρία του θα βασίζεται στο γραφένιο, το οποίο θα εξασφαλίζει 45% μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από τις αντίστοιχες των ιόντων λιθίου που χρησιμοποιούμε σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα