Το Crash Bandicoot 4: It’s About TIme θα έχει πάνω από 100 επίπεδα

09:31 7/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Με την ανακοίνωση ότι οι περιπέτειες του Crash συνεχίζονται, πολλοί ήταν σκεπτικοί για το πόσο θα διαρκεί το παιχνίδι, καθώς πέραν των εκπληκτικών Remake της σειράς οι τελευταίοι τίτλοι ήταν κάπως… απογοητευτικοί.

Τις τελευταίες ώρες ένα email τις Activision περί του Crash Bandicoot 4: It’s About Time έχει διαρρεύσει, με τον χρήστη

StrawHatRy να το κοινοποιεί στο Reddit. Στο email, όπου υπάρχει περιεχόμενο marketing του τίτλου, αναφέρεται πως θα υπάρχουν πάνω από 100 levels, νέα game modes και νέες δυνάμεις για το Crash και τους φίλους του.

Επίσης, η εταιρεία επισημαίνει για άλλη μία φορά πως πρόκειται για κανονική συνέχεια των παιχνιδιών του PlayStation 1, κάτι που ήδη βέβαια γνωρίζαμε. Αν κάποιους σας φαίνονται λίγα τα 100 επίπεδα, η αρχική τριλογία παιχνιδιών Crash Bandicoot είχε συνολικά 90 επίπεδα, μαζί με κάποια secret levels. Οπότε σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι που θα κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών για αρκετές μέρες.

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου για Xbox One και PlayStation 4 και θα είναι η άμεση συνέχεια του Crash Bandicoot 3: Warped. Η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει πως δε θα υπάρχουν microtransactions μέσα στο παιχνίδι, μετά από το λανθασμένο listing στο Microsoft Store.

Keywords
Τυχαία Θέματα