Huawei Mate V: Θα είναι το πρώτο foldable clamshell της εταιρείας;

18:50 6/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Με το Mate Xs η Huawei κατάφερε να στρέψει πάνω της τα βλέμματα, παρουσιάζοντας την πιο εντυπωσιακή foldable συσκευή μέχρι στιγμής, αν και προστασία της οθόνης είναι ένα θέμα που σίγουρα πρέπει να λύση η εταιρεία. Όμως, φαίνεται πως θα δούμε και τον αντίπαλο του Galaxy Z Flip, σε μία κατηγορία που η Samsung

έπαιζε σχεδόν μόνη της, ειδικά μετά τα προβλήματα του Moto Razr.

Σύμφωνα με τον @RODENT950, leakster της ιστοσελίδας Slashleaks, η Huawei θα κυκλοφορήσει ένα foldable clamshell, με την ονομασία Mate V, το οποίο θα έχει αρκετές ομοιότητες με το Galaxy Z Flip. Αν και δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες γύρω από τη συσκευή, η πηγή της ιστοσελίδας αναφέρει πως θα χρησιμοποιεί under-screen μπροστινή κάμερα, κάτι που άμα γίνει σίγουρα θα δώσει στη συσκευή ένα προβάδισμα στη μάχη με το Galaxy Z Flip.

Huawei foldable clam phone possibly called
Mate V, the phone would look very much like the Z Flip but may have a camera under the screen instead of a hole.

— Teme (特米) (@RODENT950) July 6, 2020

Το trademark Mate V πέρασε σήμερα από το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO), κάτι που έφερε στο φως η ιστοσελίδα LetsGoDigital, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τα παραπάνω. Αν και δε φανερώνει πολλά το trademark, η ονομασία και μόνο σημαίνει κάτι ξεχωριστό: Το Mate S ήταν το πρώτο smartphone της εταιρείας με οθόνη με ευαισθησία στο πάτημα, ενώ το Mate X ήταν το πρώτο foldable της εταιρείας.

Δυστυχώς σε αυτό το σημείο είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι με σιγουριά. Μπορεί το Mate V να μη το δούμε καν φέτος, ειδικά αν όντως χρησιμοποιεί under-screen selfie. Αυτό που περιμένουμε όμως είναι έναν πραγματικό ανταγωνιστή στο Samsung Galaxy Z Flip.

Keywords
Τυχαία Θέματα